Yeşilköy'de denize giren genç boğuldu

İstanbul’da boğulma vakalarına bir yenisi daha eklendi. Yeşilköy’de denize giren bir genç boğularak hayatını kaybetti.

Yeşilköy'de denize giren genç boğuldu
Yeşilköy'de denize giren genç boğuldu
GİRİŞ 06.07.2014 19:10 GÜNCELLEME 06.07.2014 19:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgilere göre, Şerif Durmaz arkadaşlarıyla birlikte Yeşilköy sahiline yüzmeye gitti. Arkadaş grubu öğleden sonra denize girdi. Onlarca kişinin bulunduğu kumsalda Durmaz denizden çıkamadı. Arkadaşları ve çevredekiler Durmaz’a ulaşamayınca olay yerine deniz polisi çağrıldı. Dalgıç polisler uzun süre gözden kaybolan Durmaz’ı aradı. Yaklaşık bir saatlik aramanın ardından gencin cesedine ulaşıldı. Sahilden yaklaşık 30 metre açıkta bulunan gencin cesedi kıyıya getirilerek ceset torbasına alındı. Durmaz’ın cesedi ambulansa taşınırken birlikte yüzmeye geldiği arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Bir süre sonra Durmaz’ın ailesi ve yakınları olay yerine geldi. Acı haberi alan anne ve babası uzun süre göz yaşı döktü. Zaman zaman sinirlerine hakim olamayan ve ambulansı yumruklayan babayı çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.

Polisin Durmaz’ı arama çalışmalarını ve cesedin çıkarılmasını sahildeki diğer vatandaşlar uzun süre izledi.

YORUMLAR 2
  • zeynep aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    boğulma. ben gencin yakın akrabasıyım ancak sizin gibi bir düşüncesiz böyle bir yorum yazabilirdi.uyuşturucu falan kullanıp ölmedi çok şükür. Boğuldu. yakınlarına sabır dilemek yerine bu fikirlerinizi kendinize saklayın
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    GENÇLERİN BOĞULMALARI. Yeşilköy denizi o kadar tehlikeli bir deniz değil bildiğim kadarıyla,ufak çocuklar bile girip yüzüyor. bu boğulma olaylarının arkasında gençlerin uyuşturucu türü şeyler kulanmasıda olabilir. uyuşturucu alıp denize girdi ise,uyuşturucunun etkisiyle yüzemeyip boğuldu belkide,bunun için bu tür vakalarda boğulup ölenlere,uyuşturucu ,alkol gibi şeyleri kullanıp kullanmadıklarına dair kontrol yapılmasıda yerinde olur zannediyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!