Bir kent bu vahşeti konuşuyor!

Dün akşam Yozgat'ta Sıddık Gököz, ayrı yaşadığı eşi Özlem Gököz ile kayınpederi İsmail ve kayınvalidesi Zeynep Özçay'ı av tüfegiyle öldürmüştü. Kurbanların otopsileri yapıldı.

Bir kent bu vahşeti konuşuyor!
Bir kent bu vahşeti konuşuyor!
GİRİŞ 08.10.2017 17:43 GÜNCELLEME 08.10.2017 17:43
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Aydıncık İlçesi’ne bağlı Dereçiftlik Köyü’nde meydana geldi. Özlem Gököz, bir yıl önce geçimsizlik nedeniyle inşaat işçisi eşi Sıddık Gököz’ü terk edip aynı köydeki ailesinin evine yerleşti.

Şimdi 2 yaşında olan oğlu U.İ.yi de yanında götüren Gököz, boşanma davası açtı. Dava sürerken, oğlunu kendisine göstermediklerini öne süren Sıddık Gököz, av tüfeği ile kayınpederi İsmail Özçay’ın evini bastı. Sıddık Gököz, evin bahçesinde karşılaştığı kayınvalidesi Zeynep Özçay’ı başından, eşi Özlem’i de göğsünden vurdu. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan, olayı fark edince kaçmaya çalışan kayınpederi İsmail Özçay’ı da sırtından vuran Sıddık Gököz, evde bulunan oğlunu da alıp çıktı.

KATLİAMIN ARDINDAN CANLI YAYIN YAPTI, PİŞMANLIĞINI ANLATTI

Özçay Ailesi’nin komşuları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verirken Sıddık Gököz, oğlunu aynı köydeki ailesinin yanına bıraktı. 3 kişiyi katleden Sıddık Gököz, daha sonra köyün üst tarafındaki araziye gitti, burada intihar etti. 

MAHKEME KARARIYLA ÇOCUĞUNU GÖRMÜŞ

Köylülerin ifadesine göre, Sıddık Gököz’ün daha önce 2 yaşındaki oğlunu görmek istediği ve kendisine gösterilmediği iddiasıyla mahkemeye başvurduğu, bunun üzerine mahkeme kararıyla oğlunu gördüğü öne sürüldü.

4 kişinin cesedi otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Otopsilerin ardından, Özlem Gököz, annesi Zepnep ve babası İsmail Özçay'ın cenazelerinin yakınları tarafından teslim alınarak Aydıncık İlçesi Dereçiftlik Köyünde bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

ADLİ TIP'A HİÇBİR YAKINI GELMEDİ

Boşanma aşamasında olduğu eşini, kayınbabasını ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar eden Sıddık Göközün ise ne zaman ve nerede toprağa verileceği netlik kazanmazken, Adli Tıp Kurumu’na hiçbir yakını gelmedi.

YORUMLAR 16
  • Siirt 56 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sabır versin evlilik artık çocuk oyuncağı olmuş ne kadın ne de erkek islam'ın buyurduğu gibi davranmiyorlar
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    Mutarrif radıyallahu anh. Tirmizî. 2. Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem buyurdu: "Hiçbiriniz başına gelen bir zarardan dolayı sakın ölümü dilemesin. Mutlaka böyle bir şey yapması gerekiyorsa şöyle dua etsin: "Allahım! Yaşamak benim için hayırlı olduğu sürece beni yaşat. Ölmek benim için daha iyi ise canımı al!"
    Cevapla
  • hadisi şerif 6 yıl önce Şikayet Et
    İbnu Ömer (radıyallahu anhümâ) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) (bir bayram namazında kadınlar tarafına geçerek): "Ey kadınlar cemaati! (Allah yolunda) sadakada bulunun, istiğfarı çok yapın. Zira ben siz kadınların cehennemde çoğunluğu teşkil ettiğini gördüm." buyurdular. Dinleyenlerden cesaretli bir kadın: "Niye cehennemliklerin çoğunu kadınlar teşkil ediyor, neyimiz var?" diye sordu. Aleyhissalâtu vesselâm:"Ağzınızdan kötü söz çıkıyor ve kocalarınıza karşı nankörlük ediyorsunuz."(Buhari, Hayz 6, Zekat 44; Müslim, Küsuf 17)
    Cevapla
  • almanyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    resmen bisey konusuyorum sani ya.
    Cevapla
  • mentalist 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne demek istiyorsun. Üç kişiyi öldürmüş adam ama yine de kadın mı suçlu? Bu kadarına da pes doğrusu...
    Cevapla
  • mehmet yozgat 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimse durduğu yerde parmağına diken batırmaz adama neler çektirdiler bakalım?
    Cevapla
  • vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    her şeyde erkekler suçlu olamaz.
    Cevapla
  • almanyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    kolay kolay bir kadin evini terk edip gitmez. kim bilir bu piskopat neler yasatti kizcagiza
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular