Yoğun bakımda tepki çeken görüntü! Soruşturma...

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde görevli sağlık çalışanlarının müzik eşliğinde oynadığı görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca haklarında soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 22.01.2018 12:12 GÜNCELLEME 22.01.2018 17:02
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, yoğun bakımda yaşananların kabul edilemez olduğunu belirterek, idari soruşturma başlattıklarını söyledi.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde, sağlık çalışanlarının, hastaların önünde müzik eşliğinde oynadığı görüntüler, sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Görüntülere göre, kayıt yapan kişi, sağlık çalışanlarını, "Şöyle gelin azcık, hastalar çıkmasın" diye uyarırken, 2 sağlık çalışanı da müzik eşliğinde karşılıklı oynadı.

Yataklarda yatan hastalar da görüntülere yansırken, durumu ağır olanların tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde, sağlık çalışanlarının davranışı tepki topladı.

'ÇALIŞANLAR TAYİN OLMUŞ’

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Ergüney, hastanenin başhekimi ile görüştüğünü belirterek, "Olay, doğru. 2 yıl önce çekildiğini tahmin ettiğimiz görüntüler. Görevli sağlık çalışanları, başka yere tayin olmuşlar. Bu görüntüler, asla kabul edilemez. Özellikle bir kamu hastanesinde, bir devlet hastanesinde ve burası bir yoğun bakım olması nedeniyle kabul edilemeyecek davranışlar. Hemen olayla ilgili soruşturma başlattık" dedi.

YORUMLAR 26
  • kenan 6 yıl önce Şikayet Et
    ne olmuş yani tayin oldularsa arayin bulun!
    Cevapla
  • İhsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla memur olmak varmış
    Cevapla
  • Almanya 6 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen yeter artık yeter bıktık artık bu gibi sapiklardan insanlıktan nasibini almamış lütfen o kişileri en iyi şekilde cezalandırın bi daha kimse cesaret etmesin.
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın beeee.
    Cevapla
  • Hergün dayak 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet hastanelerin de böyle ahmaklar dan çok var.Hastayla ilgilenmiyorlar aşşagılayıcı hareketler yapıyorlar, nasıl olsa devlete kapak atmış yan gel yat oh ne güzel.Devletin bana ceza vermeyeceğini bilsem devlet hastanesinde hergün böyle işini yapmayan doktorlar ı hemşireler i her gün döverim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ünlü yorumcu canlı yayında yere yığıldı!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...