18 yaşındaki genç feci şekilde can verdi

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, Ömer Kısalar (18) yolun karşısına geçerken, beton mikserinin çarpması sonucu yaşamını yitirdi

18 yaşındaki genç feci şekilde can verdi
18 yaşındaki genç feci şekilde can verdi
GİRİŞ 06.04.2018 03:53 GÜNCELLEME 06.04.2018 03:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Menderes Mahallesi 1150 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, beton mikseri, yolun karşısına geçmeye çalışan ve bacağındaki bir problem nedeniyle doğuştan aksayarak yürüdüğü belirtilen Ömer Kısalar'a çarptı.

DHA'nın haberine göre, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde gencin yaşamını yitirdiğini belirledi.

 

 

Olay yerine gelen Ömer Kısalar'ın yakınları uzun süre gözyaşı dökerken, aracın sürücüsü gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR 3
  • Leyla 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip Erdoğan, bu beton mikserleri Ankara başkentte yoğun bir şekilde bulunmakta.Bu beton mikserlerinin şehir dışına taşınmalarında fayda var.yoksa yokyere can almaya devam edecekler.Allaha emanet ederim.
    Cevapla
  • KanuniTR 6 yıl önce Şikayet Et
    Leyla Hanım bu konuda bizlerde ciddi bir yaptırım ve tedbir bekliyoruz. Cumhurbaşkanımız bu konuda eminim bir çalışma yapılmasını bekliyordur ilgili Bakanından fakat süreç sanırım biraz yavaş ilerliyor. İngilterede olduğu gibi ülkemizde de ölümlü kaza yapan şahısın ehliyetini veren kurumda ceza almadıkça sanırım bunlar eksilmeyecek. Ehliyet kursları ciddi anlamda ısmarlama ehliyet dağıtıyor ve hiçbir suretle verdikleri ehliyetliden sorumlu olmuyorlar. Yasal bir düzenleme bu konuda tüm kötü durumları çözebilir.
    Cevapla
  • Sayın 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan okul arkadaşınmı ki;hitap ederken biraz saygılı olabilirsin!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor