Şişli'de Teşvikiye Camii'nde korkutan yangın

Şişli'de bulunan Teşvikiye Camii'nde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürüldü.

Şişli'de Teşvikiye Camii'nde korkutan yangın
Şişli'de Teşvikiye Camii'nde korkutan yangın
GİRİŞ 15.04.2018 17:50 GÜNCELLEME 15.04.2018 19:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Teşvikiye Camii’nde imam odasında başlayan yangın minareyi sardı. Tadilat nedeniyle kapalı olan camideki yangın kısa sürede söndürüldü. 

Yangın, saat 18.00 sıralarında Şişli Teşvikiye Camii'nin imam odasının bulunduğu bölümde çıktı. Edinilen bilgiye göre, ikindi namazının hemen ardından henüz belirlenemeyen bir nedenle kablolar tutuşarak yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen yangın tadilat nedeniyle kullanılmayan minareyi sardı. Yangını gören cemaat, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası tarihi caminin minaresinde siyah dumanların is lekesi kaldı. Soğutma çalışmaları sırasında ekipler yangının çıkış nedenini araştırmak için cami içinde inceleme yaptı. 

YORUMLAR 4
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kundaklama ise içimizdeki basiretsiz Hainler komik durumlara düşmeye başladılar?. Çünkü ne yaparsanız yapın? artık Türkiye ile baş edemezsiniz!? bu yüzden Türkiyeden ellerini çeksinler! sonra çok kötü olacak! 15 Temmuz bile yanında hafif kalır!.
    Cevapla
  • Mavi tıytıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu sıralar Hastane,minare,okul çatısı yanıp duruyor.Bunun arkasında kirli eller var.
    Cevapla
  • Yozgatlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayırdır bu aralar bir hastane bir cami yangını....?
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet yahu Ne bu birileri bir mesajmı vermeye çalışıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde