4 kardeşin acı ölümü

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinden İstanbul'a gitmek üzere yola çıkan 4 erkek kardeş Çankırı’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybetti.

4 kardeşin acı ölümü
4 kardeşin acı ölümü
GİRİŞ 17.05.2018 19:08 GÜNCELLEME 17.05.2018 19:10
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinden İstanbul'a giden Birol Altuntaş (28) yönetimindeki 34 PF 0507 plakalı otomobil, Ilgaz-Çerkeş karayolunun Atkaracalar mevkiinde şarampole devrildi. Kazada sürücü Altuntaş ile otomobilde bulunan ağabeyleri Erol (34) ve Engin Altuntaş (38) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan kardeşleri Şenol Altuntaş (24) ise 112 Acil Servisi tarafından kaldırıldığı Çankırı Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden 4 kardeşin cenazeleri Atkaracalar Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cenazelerin Kürtün ilçesi Özkürtün Beldesi Süme Mahallesinde yarın toprağa verileceği öğrenildi. 

Altuntaş kardeşlerin babalarının amcasının cenazesi için Özkürtün’e geldikleri, dün akşam iftarı yaptıktan sonra yola çıktıkları öğrenildi. 

YORUMLAR 51
  • bir dost 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok acı. Geride kalanlar akli dengesini kaybetmese keşke.
    Cevapla
  • Doktor 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenaze defin işlemleri ruhsal olarak aşırı yorgunluğa sebeb olur. Cenaze ruhsal olarak ağırlığa sebeb olur. Aynı gün içinde yolculuk tehlikelidir.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin aileler için çok zor durum Allah geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin. Lütfen trafikte uykuya dikkat
    Cevapla
  • yaşar29 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Mekanlarını Cennet Eylesin, Sevenlerine Sabırlar Versin...
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim geride kalanlara sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti