Berat Albayrak'tan duygusal 'Erdoğan' paylaşımı... Erdoğan'ın sevimli köpeğe yiyecek verdiği anlar izlenme rekorları kırıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından 2017 yılına ait bir video paylaştı. Videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük sevimli bir köpeğe yiyecek verdiği görülüyor. Erdoğan'ın köpeğe vereceği salatalığı elinde ısıttıktan sonra vermesi dikkat çekiyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Eşim Esra'nın telefon kayıtlarından Nisan 2017'ye ait tatlı bir anıyı anımsadık dün gece... O gün cumhurbaşkanımız işe giderken kapıdan selam vermek için oğluna uğramak ister, fakat evde olmadıklarını öğrenince "o zaman Çiko'ya uğrayayım" der. Çiko'ya vermek için salatalık ister, verilen salatalığın soğuk olduğunu farkedince öyle vermeye kıyamaz, elinin içinde ısıtarak verir. Şükürler olsun ki ülkemizde böyle incelikler hala çoğunlukta..." notu ile paylaştı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • kadir tartar 17.06.2018 21:24
    çikoyu koy chp nin başına daha fazla oy alır reisin eli değdi çünkü=)
  • adil 17.06.2018 21:22
    Neden şimdi.
  • fb 1453 17.06.2018 16:47
    ellerin dert görmesi Reis
  • Eczacı 17.06.2018 14:44
    İnsanların evinde içinde köpek beslememesi hayvan sevmediği anlamına gelmez. Yaradılanı sevmek yaradandan ötürüdür. Türkiye büyük problemlerini çözdükçe zaman bulup ilgilenilemeyen problemler üzerine odaklanacaktır. Batılılar bizi hep probleme boğarak kendi huzur ve kalkınmalarını hedeflemişti. Artık bundan sonra bizde her konuda aktif olacağız. Hayvan haklarıda bundan sonra öncelikli olacaktır. Avcılık kısıtlamaları bir an evvel olmalıdır. Reis artık seçimden sonra iyi bir ekip kuracaktır. Birçok meseleyi analiz edip çözecektir. Bizler de ona oy verip destekleyeceğiz. Artık doğru liderlerin arkasında kenetlenme devri başladı. Uyanık olalım elimizdekinin kuymetini bilelim.
  • Ahmet Topçu 17.06.2018 14:30
    Sadece hayvanlar mı tehlike de? Sarıyer e gelin tarabyaya..Çocuk parklarının güzergahları ralli yapan minibüsçü ve iett otobüslerinin en işlek güzergahlar?Acaba kimin canı yanmalı da kimin evladının başına birşey gelmeli de bunlara el atılmalı?
Daha fazla yorum görüntüle