Venezuela lideri Nicolas Maduro, dünya çapında birçok ünlünün ziyaret ettiği Nusret Gökçe’nin restoranında yemek yedi.

Yemeğin ardından Nusret, üzerinde ünlü saltbae hareketinin olduğu tişörtü devlet başkanına hediye etti.

Çin'e yaptığı resmi ziyaretin ardından İstanbul'a gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, eşi Cilia ile birlikte Türkiye'de ve dünyada tanınan Nusr-Et'te yemek yedi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Nusret, Venezuela Devlet Başkanı Maduro karşısında şovunu yaparak et servis ediyor. Ardından üzerinde ünlü saltbae hareketini yaparken çekilmiş fotoğrafının baskısı bulunan tişörtü hediye ediyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • hasan 19.09.2018 13:02
    Bazı arkadaşlar yorum yapmış ülkesindeki insanlar açlıktan kıvranıyormuş sanki önceden peynir ekmek yiyordu adam devlet başkanı olabilecek şeyler abartmaya gerek yok ancak nusretmidir nedir ayarım bu kadar pahalılık olmaz adam reklamını iyi yaptı neyin nesidir bilinmez
  • Oğuz 19.09.2018 10:05
    Bu adamın ülkesinde insanlar açlıktan kırılıyor. Bir asgari ücrete yarım hamburger alınabiliyor. Bu herif de kalkmış ülkesindeki insanların ancak rüyalarında görebileceği etleri yutuyor. Madem bunu zıkkımlanıyorsun bari kameralara çektirme de insanlar görmesin. Demek ki ülkesindekilerin görmesi çok da umurunda değil. Kayı bayrağı ile poz verdi, dizideki kıyafetlerden giydi diye de bizim insanımız bunu adam sanıp hayran hayran bakıyor. Adam petrol zengini ülkesini batırdı ya. Amerikanın uşaklığını yapmaktan başka bir şey yapmıyor.
  • Orhan 18.09.2018 22:39
    afiyet olsun yiğidim
  • VOLKAN 18.09.2018 21:02
    kapalı mekanda sigara içmiş :)
  • Yavuz 18.09.2018 15:52
    ne puro içtin be abi
Daha fazla yorum görüntüle