Antalya'da minibüs devrildi: Ölü ve yaralılar var

Antalya'nın Kemer ilçesinde tur minibüsünün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

Antalya'da minibüs devrildi: Ölü ve yaralılar var
Antalya'da minibüs devrildi: Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 29.09.2018 19:08 GÜNCELLEME 29.09.2018 19:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalya’nın Kemer ilçesinde kontrolden çıkan tur minibüsünün devrilip sürüklendikten sonra ağaca çarptığı kazada, 3 Rumen turist yaşamını yitirdi, 1’i turist 4 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Antalya- Kemer D-400 Karayolu’nun Karabucak mevkisi yakınlarında meydana geldi. 

Antalya Havalimanı’dan aldığı Rumen turistleri Kemer’e bağlı Tekirova Mahallesi’ndeki otele götüren kimliği henüz öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 01 AIT 20 plakalı tur minibüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. 4 Rumen turist, 2 rehber ve şoförün bulunduğu minibüs, hafif virajlı yolda yan yatarak sürüklendikten sonra tavan kısmından yol kenarındaki ağaca çarparak durdu.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri itfaiyenin de yardımıyla yaralılara müdahale etti. 

Kazada 3 Rumen turist yaşamını yitirirken, 1’i turist 4 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Yaralılar müdahalenin ardından Kemer’deki hastanelere sevk edildi. Yaşamını yitiren turistlerin cenazesi ise Kemer Devlet Hastanesi morguna konuldu. Kaza nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlandı.

YORUMLAR 1
  • gerçekçi 5 yıl önce Şikayet Et
    devamlı trafikteyim,bu mercedes minibüs süren soförler var ya,yemin ederim hayvan gibi araba kullanıyorlar,araçlar güçlü ve hızlı ya,son gaz basıyorlar,sanki tabakhaneye bilmem ne yetiştirecekler,bir de turist taşıtıyorlar bu mallara memlekette,öncelikle özel olarak yetiştirilmeli bu mallar,bunları gördüm mü korkuyorum,hemen yol veriyorum,yoksa tepeme çıkacaklar,şehir içinde dahi son sürat,kaza yapmaları çok normal,zaten Türkiye'de cahilsen,hiç bir vasfın yoksa,hiç bir işte de dikiş tutturacak kapasiteye de sahip değilsen,yapılacak en kolay iş şoförlük,lafım tüm şoför kardeşlerime değil ama çoğunluğu böyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler