Akılalmaz olay! Az kalsın mahalleyi havaya uçuracaktı

Bursa’da bir kadın kapısının önünde duran doğalgaz saatini balta ile parçalayıp doğalgaz borusunu kesti. Tüm bunları yaparken ağzında sigara bulunan kadın, az daha mahalleyi havaya uçuracaktı

GİRİŞ 27.01.2019 03:15 GÜNCELLEME 27.01.2019 03:16
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Etrafa gaz sızmasının ardından eve kaçan kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine "kolum çarptı, doğalgaz saati yere düştü, korkudan içeriye girdim, camdan baktım dışarıya bile çıkamadım" dedi. Ancak evdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis kadının yalanını ortaya çıkardı. Görüntülerde kadının balta ile önce saati parçalayıp daha sonra ağzında sigaraya rağmen bıçakla boruyu kesmesi dikkat çekti.



Edinilen bilgiye göre, ilginç olay merkez Osmangazi ilçesine bağlı İvazpaşa Mahallesi Geniş Çıkmazlar Sokak’ta meydana geldi. Doğalgaz patlaması ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri Akgül Y. isimli kadının oturduğu evin dış duvarındaki doğalgaz borusundan gaz kaçağı olduğunu belirledi. Bunun üzerine olay yerine doğalgaz ekipleri çağrıldı. Kısa süren çalışmanın ardından eve gelen gaz kesilip sızıntı engellendi.

 

 

"Pencereden baktım korkudan dışarıya çıkamadım" dedi yalanı güvenlik kamerası ortaya çıkardı

Akgül Y. isimli kadın polis ekiplerine verdiği ilk ifadede doğalgaz saatine kolunun çarpmasıyla yere düştüğünü, kendisinin içeriye girdiğini, ancak bir süre sonra ses gelmesi üzerine dışarıya çıktığında gaz kaçağını fark ederek polis ekiplerine haber verdiğini anlattı.

Kadının ifadesinin ardından aynı evde bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, kadının yalan söylediğini ortaya çıkardı. Görüntülerde Akgül Y. isimli kadının önce elindeki baltayla doğalgaz saatini parçalayıp, daha sonra evden aldığı bıçakla doğalgaz borusunu kestiğini gaz sızıntısıyla birlikte içeriye kaçtığını izleyince şaşkına döndü.
Kadının tüm bu olayı gerçekleştirirken ağzında sigara olması ve bir yandan da sigara içmeye devam etmesi olay yerindeki ekipleri dehşete düşürdü. Görüntülerin incelenmesinin ardından Akgül Y. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.


Öte yandan kadının evde beslediği Rottveiler cinsi köpek karakola götürülen sahibinin ardından bir anda sokağa fırlayınca paniğe neden oldu. Eve gelen gazın kesildiğini ve bir tehlike kalmadığını öğrenen vatandaşlar ise evlerine geri döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 36
  • fırat 5 yıl önce Şikayet Et
    46 raporu olan akıl hastası biri bunu yapmaz
    Cevapla
  • Cahit Zarifoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Sen bizi bu delilerden uzak tut ayni Ulkede yasatma bizi bunlarla onlari def et Rabbim hakketten deli ya Aptal Kac Insanin Hakkina tecavuz ediyordu
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    agzumda cugara var bi sakatluk çukacak. Tüpçü Fikret'e selam olsun...
    Cevapla
  • TAM SOPALIK 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylediği yüzüne yansımış, konuşması ve ses tonu yalanını ele veriyor. Kadına şiddete hayır deniyor ama bu karı tam sopalık kadın tipi. Yüzünde meymenet yok. Böyle sorunlu ve psikolojisi bozuk bir karı ile yaşanmaz. İnsan böyle karıyı boşar !!!!
    Cevapla
  • Cahit Zarifoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aman konustuklarimiza dikkat edelim abi can basimiza gelmesinde boyle kadin Allah korusun
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kadın şizofren veya zihinsel engelli olabilir hemen kötü düşünmemek lazım olsada gerçekten çok tehlikeli kendi canına kıyacak diye 100 lerce hatta 1000 lerce kişinin canına kast etmiş olacaktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez