Feci kaza! Otomobil bu hale geldi

Denizli'de, TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Demir yığınına dönen otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri çıkardı.

Feci kaza! Otomobil bu hale geldi
Feci kaza! Otomobil bu hale geldi
GİRİŞ 04.04.2019 20:09 GÜNCELLEME 04.04.2019 20:09

Kaza, saat 13.30 sıralarında Acıpayam ilçesi Dedebağı Mahallesi'nde meydana geldi. Dedebağı Mahallesi'nden Acıpayam yönüne giden bir firmada tıbbi satış mümessili Abdülkadir Güleroğlu yönetimindeki 34 BRT 525 plakalı otomobil, karşıdan gelen Muharrem Erbağ yönetimindeki 20 Y 3238 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil yol kenarındaki tarlaya savruldu. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü Güleroğlu ile TIR şoförü Erbağ yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Güleroğlu, gelen itfaiye ekipleri tarafından güçlükle sıkıştığı yerden kurtarıldı. Her iki araç sürücüsü de sağlık ekipleri tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Otomobil sürücüsü Güleroğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. TIR şoförü Erbağ'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...