Korkunç olay! Oğlunu göğsünden bıçakladı

Karaman’da, alkollü olduğu öne sürülen Mustafa T. (53), tartıştığı oğlu Behçet T.’yi (23) göğsünden bıçakladı. Ambulansta duran kalbi hastanede yeniden çalıştırılan Behçet T., ameliyata alınırken, Mustafa T. ise gözaltına alındı.

Korkunç olay! Oğlunu göğsünden bıçakladı
Korkunç olay! Oğlunu göğsünden bıçakladı
GİRİŞ 31.10.2019 23:16 GÜNCELLEME 31.10.2019 23:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, saat 20.30 sıralarında Çeltek Mahallesi 495 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre alkollü olarak eve gelen Mustafa T., oğlu Behçet T. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa T., oğlu Behçet T.’ye bıçakla saldırdı. Göğsünden yaralanan Behçet T., kanlar içinde yığıldı. Behçet T. ihbar üzerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken yolda kalbi durdu. Hastanede yaklaşık 15 dakika süren müdahalenin ardından duran kalbi yeniden çalıştırılan Behçet T., ameliyata alındı.

 

 

Gözaltına alınan Mustafa T. de aynı hastaneye sağlık kontrolü için getirildi. Ayakta durmakta zorlandığı gözlenen baba Mustafa T., gazetecilerin ’Oğlunuza neden saldırdınız?’ sorusu üzerine ”Ne oldu. Bir şey mi var?” dedi. Mustafa T., sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

YORUMLAR 2
  • Bülent Üstündağ 4 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM ALİMLERDEN ELDE EDİLEN İLİM VE FETVALARLA YAŞANIR. KİŞİ BİDİĞİNİN ALİMİ, BİLMEDİĞİNİN CAHİLİDİR. HERKES BİLDİĞİNİ BİLMEYENE ANLATMALIDIR. HARAMI HELALİ BİLMEYEN GÜNAHA DÜŞER. GÜNAHLAR HEM İŞLEYENE HEM DE TOPLUMA ZARAR VERİr
    Cevapla
  • tahminci 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok dayı bi şey yok ,evlat bıçaklamak gayet normal olağan bir durum değilmi ! gazeteciler yanlış soru yöneltmişler sana.Bu içkicilerden çocukların çektiği nedir ya.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı