Güngören'de beton mikseri ile otomobil tramvay yolunda çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken tramvay seferlerinde aksama yaşandı. Feci kaza saniye saniye kameralara yansıdı.

Kaza Güngören Akıncılar Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Zeytinburnu istikametine giden şoförlerinin ismi öğrenilemeyen 34 BHB 299 plakalı beton mikseri ile aynı yönde seyreden 34 BHN 114 plakalı otomobil tramvay yolunda çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Beton mikseri sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Tramvay seferleri durdu
Kaza nedeniyle tramvay seferleri durdu. Polis ekipleri olay yerine emniyet şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından araçlar olay yerinden kaldırıldı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından tramvay seferleri normale döndü.

Kaza anı kamera
Öte yandan, kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, hızla gelen beton mikserinin önüne aldığı arabayı sürüklediği anlar yer alıyor.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • soner 31.01.2020 12:25
    ıyıkı kaza da olen olmamıs sukur ama trafık cok gec hareket etmıs cekıcı cok gec gelmıs aracları kurtaran cekıcı soforu kendı aracına cıkmıs resmen poz vermıs yolu acması lazım ıken kameralara poz vermıs
  • Yozgatlı Fetih 1453 31.01.2020 09:33
    Takometre mecburiyeti getirip hız sınırınıda düşüreceksin. Sürekli de denetim
  • Vatandaş 31.01.2020 09:16
    Türkiyede çoğu zaman gereksiz iş stresi yaratılıyor. Kim bilir ne kadar iş yüklediler ona da, oraya yetiş buraya yetiş şu saatte burada ol vs.
  • hakAN 31.01.2020 08:54
    beton mikserinin o kadar hızlı gitmesini gerektiğrecek sebep nedir acaba!
  • murat 31.01.2020 02:20
    normal şartlarda şehir içinde miksere zarar verecek araç yok. hele küçük araçlar onlar için sinek gibi gözüküyorlar. kaza sırasında kendi,lerine bir zarar gelmeyeceklerini bildiklerinden çok rahatlar
Daha fazla yorum görüntüle