Akılalmaz savunma: Canları sıkıldığı için yapmışlar

İzmit'te bir otomobilin lastiklerini kesen 3 şüpheli yakalandı. Şüpheliler ifadelerinde, canları sıkıldığı için lastikleri kestiklerini söyledi.

Akılalmaz savunma: Canları sıkıldığı için yapmışlar
Akılalmaz savunma: Canları sıkıldığı için yapmışlar
GİRİŞ 12.02.2020 14:10 GÜNCELLEME 12.02.2020 14:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmit'te bir otomobilin 4 lastiğini kesen 3 şüpheli, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Görüntülerden kimlikleri belirlenerek yakalanan şüpheliler, lastikleri canları sıkıldığı için kestiklerini söyledi.

İzmit Yenidoğan Mahallesi’nde 3 Şubat gecesi yaşanan olayda, A.B.’ye ait otomobilin 4 lastiği kesildi. Sabah işe gitmek için evden çıkan A.B., aracının 4 lastiğinin kesik olduğunu görünce polise haber verdi. Polis, çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. 3 kişiden birinin aracın lastiklerini kestiği görüldü.

M.K. (16), A.A. (19) ve T.Y. (19) olduğu belirlenen şüpheliler, yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinde lastikleri canları sıkıldığı için kestiklerini söyledi.

Otomobil sahibin zararını karşılaşacaklarını belirten 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    dışarı çıkınca canları sıkılmayacakmı yine? o araç sahipleri bunların can sıkıntılarını gidermesi lazım.böyle ADALETTE HERKESİN CANI SIKILIYOR.
    Cevapla
  • adalat 4 yıl önce Şikayet Et
    yakalandılar da ne oldu. adamın lastiklerini ödetecek mi devlet. önce hırsıza kimden ne çaldıysa, kime ne zarar verdi ise onu tazmin etmeli devlet. sonra hapis ve hapiste zorla çalıştıracak. gör bakalım can sıkıntısı kalıyor mu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkler 800 milyar doların peşinde! Erdoğan'dan haber bekliyorlar
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti