Cinnet getiren kişi, karısını, kızını ve esnaf komşusunu tabancayla vurdu

İstanbul Kağıthane'de bir kişi oturduğu binanın girişinde esnaflık yapan bir kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra eve giderek karısı ve kızını vurdu. Yaralıların tedavisi ederken babası tarafından kafasından vurulan kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruyor.

Cinnet getiren kişi, karısını, kızını ve esnaf komşusunu tabancayla vurdu
Cinnet getiren kişi, karısını, kızını ve esnaf komşusunu tabancayla vurdu
GİRİŞ 07.03.2020 07:05 GÜNCELLEME 07.03.2020 07:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kağıthane'de bir kişi henüz belirlenemeyen bir nedenle, oturduğu binanın girişinde esnaflık yapan bir kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra eve giderek karısı ve kızını vurdu. Saldırgan olayın ardından sokakta havaya ateş açtıktan sonra taksiye binerek kaçtı. Babası tarafından kafasından vurulan kızın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay, Hamidiye Mahallesi Şehit Hasan Kaya Sokak'ta saat 12.40'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobilini sokağa park ettikten sonra evine doğru yürüyen Şevket Ç., oturduğu binanın girişinde koltuk döşeme işi yapan Bülent Yarar'ı işyeri önünde görünce yanına gitti. Şevket Ç., herhangi bir şey söylemeden belinden çıkardığı tabancayla Yarar'a ateş etti. Bülent Yarar, bir kurşunun karnına isabet etmesi sonucu yaralanarak yere yığılırken, Şevket Ç., binanın birinci katındaki evine çıktı. Şevket Ç., burada da kızı Selin'in kafasına bir el ateş ederken, kendisini engellemeye çalışan karısı Yeter'i de karnından ve sırtından yaraladı. Olayın ardından sokağa çıkan Şevket Ç., silah seslerini duyarak dışarı çıkan komşuları korkutmak için havaya birkaç el ateş ettikten sonra bir taksiye binerek olay yerinden kaçtı. 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çevre esnafın ve komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Anne Yeter ile kızı Selin (18), ambulansla, Bülent Yarar ise bir otomobille çevre hastanelere kaldırıldı. Babası tarafından kafasından vurulan Selin Ç.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayı duyup evin önüne gelen aile yakınları ağlayarak, baygınlık geçirdi. Çevredekiler aile yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı. 

"KİMİN VURDUĞUNU GÖRMEDİM"

Polis saldırıdan sonra kaçan Şevket Ç.'nin yakalanması için çalışmalara başladı. Silah seslerini duyarak dışarı çıktığını belirten sokak sakinlerinden Atilla Karamustafa "Ben dışarıya çıktığımda birisi yerde yatıyordu. Vurulmuştu. Kimin vurduğunu görmedim. Vurulanı bir arabaya atıp gittiler. Genç bir kızımız vurulmuş onu da ambulans aldı götürdü. Benim üzüldüğüm şey, böyle şeylerin olması. İnşallah rabbim yaralılara şifa versin" dedi.

YORUMLAR 10
  • Müslüman Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle insanları direk asacaksın. Hayat hakkı vermeyeceksin. Bi insana kıyan baska insanlarada rahatça zarar verir. Beslemeyin asın. Yaşasın zalimler için cehennem. Yaşasın şeriat.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Git ülen isine..
    Cevapla
  • Kerim 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaşasın şeriat diyorsun da olayın sebebini şeriattaki karşılığını biliyormusun?? Yok ohh salla
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence namus yüzünden öldürülmez,yapmis bir hata diyeceksin af edeceksin yol göstereceksin, yapar yapmaz o ginede o kisiye ilgilendirir hayat onun hayati,ölfürdünde ne oldu olabileceklerin en kötüsü oldu
    Cevapla
  • Hakan E. 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah kimseyi namus belasıyla sınamasın
    Cevapla
  • Berat44 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahamı
    Cevapla
  • Adalet kılıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kusur vardır veya yoktur...öldürmeden önce bir düşün
    Cevapla
  • Mahmut Akar 4 yıl önce Şikayet Et
    Cehalet diz boyu! Bir insanı haksız yere öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir. Namus cinayetleri büyük aptallıktır..
    Cevapla
  • henri 4 yıl önce Şikayet Et
    korkunca da gizli gizli yapıyor. oğluna adamlık kızına hanımlık öğret momo efendi önce sen
    Cevapla
  • Momedo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede gerçek manada namus cinayetleri olmasaydı ve sadece 100 yıldır varolan yasalarla halkın ahlakı düzenle aynı seviyeye ulaşsaydı şimdi her sokak başında bırakın zina eden kadın ve erkekleri, lez ve gay ler dolardı. Şimdi fazla yaygın değilse tek sebebi namus cinayetleridir bence. Yasalar namussuzluklara yol vermesin o zaman. Ayrıca namus kalmasa neden yaşar ki insan. Namus yoksa insanda, insanda hayvandır o zaman. Ama bu haberdeki olay namus meselesimi onuda bilmiyoruz. Nerden namusa bağladın olayı. Haberde namusla alakalı tek kelime geçmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri