Jandarma gördüğü manzara sonrası ceza yağdırdı!

Mersin'in Anamur ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde, evinin giriş kısmını branda ile kapatarak kahvehaneye dönüştürdüğü tespit edilen şahıs hakkında işlem yapıldı. Ev sahibi ve oyun oynayan 8 şahsa 9 bin lira para cezası uygulandı.

Jandarma gördüğü manzara sonrası ceza yağdırdı!
Jandarma gördüğü manzara sonrası ceza yağdırdı!
GİRİŞ 31.03.2020 06:31 GÜNCELLEME 31.03.2020 06:31
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Mersin'in Anamur ilçesinde bir evin bahçesine gerilen brandadan şüphelenen jandarma ekipleri, brandayı kaldırınca evin kahvehaneye dönüştüğünü gördü. Bunun üzerine ekipler ev sahibine ve orada oyun oynayan kişilere cezai yaptırım uyguladı.

 

 

Mersin'in Anamur ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan denetimlerde, evinin giriş kısmını branda ile kapatarak kahvehaneye dönüştürdüğü tespit edilen şahıs hakkında işlem yapıldı.

DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI

 

 

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, koronavirüs tedbirleri kapsamında umuma açık istirahat ve eğlence yerleri, taziye evleri, dernek ve vakıfların genel kurul faaliyetlerinin durdurulmasının ardından bu tip faaliyetlere yönelik denetimler de sıklaştırıldı.

EV, KAHVEHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ

Jandarma ekiplerinin koronavirüs tedbirleri kapsamında Anamur ilçesinde yaptığı denetimlerde Emirşah Mahallesi'nde bir kişinin evinin giriş kısmını branda ile kapatarak kahvehaneye dönüştürdüğü, 8 kişinin de bu alanda bulunan masalarda iskambil kağıtları ile oyun oynadıkları tespit edildi.

TOPLAM 9 BİN LİRA PARA CEZASI UYGULANDI

Kahvehaneye dönüştürülen yerde oyun oynayan 8 şahıs ile ikamet sahibine 'Umumi Hıfzıssıhha Kanunu' gereğince toplam 9 bin lira idari para cezası uygulanırken, ayrıca ikamet sahibi hakkında 'İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik' hükümlerine aykırı hareket etmekten tutanak tanzim edilerek cezai işlem uygulanmak üzere Anamur Belediye Başkanlığına gönderildi.

YORUMLAR 21
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    8 kişi toplam 9 Bin TL ceza, maalesef çok az!!!!!
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    herkes kaybetmiş neyse kumarda kaybeden koronada kazanır
    Cevapla
  • FEHMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Kabahatler kanununa gore yazilan cezalar devletten hizmet alirken kisinin karsina cikmali cezayi odedikten sonra hizmet alabilmeli
    Cevapla
  • cetin 3 yıl önce Şikayet Et
    masaya bakilirsa meyhane demek daha doğru
    Cevapla
  • akıncı 3 yıl önce Şikayet Et
    yuh ya yuh!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde