Okan Buruk hakeme yüklendi! Baştan sona...

Okan Buruk, Süper Lig'de Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldıkları maçı değerlendirirken, hakemi de eleştirdi.

Okan Buruk hakeme yüklendi! Baştan sona...
Okan Buruk hakeme yüklendi! Baştan sona...
GİRİŞ 17.11.2017 22:39 GÜNCELLEME 17.11.2017 22:56
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, "Beşiktaş gibi bir takımdan deplasmanda bir puan aldığımız için mutluyuz. Zor olacağını biliyorduk, maç içinde bunu da yaşadık. Önlem almaya çalışsanız da Beşiktaş'ın sonucu değiştirecek 7-8 sonucu var. Takım olarak iyi savunma yaptık. Tabii ki pozisyonlar verdik ama 3-4 tehlike bulduk. Verilmeyen penaltımız olduğunu düşünüyorum." dedi.

Beşiktaş'ın çok iyi oynadığını kaydeden Buruk, "Penaltıyı yesek maçın hikayesi farklı olabilirdi. Beşiktaş çok pozisyon yakaladı, kazanabilirdi. Arkasında muhteşem bir seyircisi vardı. Başından sonuna kadar hakem baskısı hissettiğimiz maç oldu. Hakem, bütün kararları aleyhimize verdi. Hakemin baskısı üstüne binince zaman zaman zorlandık." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 13
  • n.yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    ** Hakemin Akhisar kalesine yakın önünde top sekse dönüp vuracak diye korktum...Hala büyük takımlara kıyak devam ediyor.
    Cevapla
  • bjk5656 6 yıl önce Şikayet Et
    sanada sadece yazıklar olsun
    Cevapla
  • birlik 6 yıl önce Şikayet Et
    hakemi eleştireceğine kendi futbolcularına biraz top oynat sürekli gereksiz kendini yere atıp kalkmamaları futbolu çirkinleştirdiler
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    okan gercekleri söylüyor
    Cevapla
  • Ömer 6 yıl önce Şikayet Et
    verilmeyen penaltı dediğin pozisyonu tv den izlediğinde oyuncunun net bir şekilde kendisini attığını göreceksin. inşallah pozisyonu gördüğünde utanacak ve bu açıklaman için özür dileyecek bir Erdem’e sahipsindir
    Cevapla
  • ülkücü gençlik 6 yıl önce Şikayet Et
    BJK liler ağlıyor
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yok biz renkliler gibi ağlamayız maç berabere biiti kaybedilmiş bişey yok , sizler gibi Östersundsa elenince ağlayarak kombine yakmadık , sizler gibi Bursadan yanlış anons geldi değip koltukları yakıp ağlamadık :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle