Vagner Love idmana çıkmadı

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Vagner Love, izinli olmamasına rağmen Aytemiz Alanyaspor'un akşam antrenmanına katılmadı.

Vagner Love idmana çıkmadı
Vagner Love idmana çıkmadı
GİRİŞ 24.01.2018 17:55 GÜNCELLEME 24.01.2018 17:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ayrıca Aytemiz Alanyaspor, Gabriel Torje ve Brezilyalı orta saha oyuncusu Filipe Augusto ile anlaşma sağladı.

Transfer çalışmalarına devam eden Aytemiz Alanyaspor, devre arasında Karabükspor ile yollarını ayıran 28 yaşındaki Gabriel Torje ile prensipte anlaşma sağladı. Romanya Milli Takımı'nın da formasını giyen Torje, 2017- 2018 sezonunun ilk yarısında oynadığı Karabükspor formasıyla 15 maçta 3 gol ve 1 asist kaydetti. Daha önce Romanya'da üç farklı kulüpte forma giyen Gabriel Torje, ülkesinde son olarak Dinamo Bükreş'te oynadı. Torje, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlıspor, Terek Grozny, Akhmat Grozny'de de oynadı.

Turuncu-yeşilli ekibin diğer anlaştığı isim ise 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Filipe Augusto oldu. Benfica'nın oyuncusu olan Filipe Augusto, Brezilya'da EC Bahia takımında, Avrupa'da ise Rio Ave FC, Valencia, Braga ve Benfica forması giydi. 

Kiralık olarak prensip anlaşmasına varılan Filipe Augusto ve Gabriel Torje ile yarın resmi sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

VAGNER LOVE İDMANA ÇIKMADI

Bu arada Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Vagner Love, izinli olmamasına rağmen Aytemiz Alanyaspor'un akşam antrenmanına katılmadı.

YORUMLAR 3
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin bıkmadılar saçma yorumlar yapmaktan
    Cevapla
  • AYŞE 6 yıl önce Şikayet Et
    Umarım gelirsin love
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    A dım adım geliyor Y arın Beşiktaş'a Ş ampiyonluk geliyor E n sonunda.
    Cevapla