Mesut Bakkal: Kabul etmemiz gerekiyor ki...

Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, Teleset Mobilya Akhisarspor maçı ile çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Mesut Bakkal: Kabul etmemiz gerekiyor ki...
Mesut Bakkal: Kabul etmemiz gerekiyor ki...
GİRİŞ 03.04.2018 15:40 GÜNCELLEME 03.04.2018 15:40

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, bu karşılaşmayı kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Bakkal, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligdeki 4 haftalık maç periyodunda en kötü performansı Beşiktaş maçının ilk yarısında gösterdiklerini aktardı.

Şimdi de 34 puanı bulunan Akhisarspor maçına çıkacaklarını hatırlatan Bakkal, tam kadro çalıştıklarını dile getirdi.

Akhisarspor maçını kazanmaları gerektiğini anlatan Bakkal, taraftara daha çok ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bunun da hepimiz bilincindeyiz. Hem taraftarımızın hem de camiamızın desteğine ihtiyacımız var. Bunu açıkça net söylüyorum. Çünkü kabul etmemiz gerekiyor ki bıçak sırtında gidiyoruz. Takımın oyuncu kalitesi iyi. Akhisar galibiyetiyle sonraki haftalara daha güvenli bakabileceğimizin farkındayız. Tek isteğim, Akhisar maçını lehimize çevirmek. Her şeyin sonu değil ama bizim için çok büyük bir başlangıç olabilir."

KAYNAK: AA