İşte Emre Akbaba'nın gönlündeki takım!

Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Alanyaspor'un yıldızı Emre Akbaba'nın gönlünden sarı kırmızılı formanın geçtiği belirtildi.

İşte Emre Akbaba'nın gönlündeki takım!
İşte Emre Akbaba'nın gönlündeki takım!
GİRİŞ 13.06.2018 11:18 GÜNCELLEME 13.06.2018 11:18

Alanyaspor'da yakaladığı çıkış ile büyük kulüplerin radarına giren Emre Akbaba hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Kulübüyle 1 yıllık kontratı kalan 25 yaşındaki futbolcunun, yönetime G.Saray'a gitmek için baskı yaptığı konuşuluyor. Gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Emre Akbaba'nın, yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadığı ve kulübüne para kazandırarak ayrılmak istediği biliniyor.

Emre'yi, G.Saray'ın dışında Beşiktaş'ın istediği belirtiliyor fakat orta saha oyuncusunun gönlünün sarı-kırmızılı kulüpten yana olduğu öğrenildi.

MİLLİ TAKIMA İLK KEZ FATİH TERİM ÇAĞIRDI

Türkiye A Milli Takım formasını ilk kez 13 Kasım 2017 tarihinde giyen Emre Akbaba'yı G.Saray'ın çalıştırıcısı Fatih Terim davet etmişti.

Terim ile yakın bir ilişkisi olan Emre Akbaba'nın hem hoca hem de Şampiyonlar Ligi'nden dolayı Galatasaray'a gelmek istediği aktarıldı.

Emre için Alanyaspor'un 5 milyon euro'luk bir bonservis bedeli istediği kaydedildi. Sarı-kırmızılı yönetimin ise 5 milyon euro'yu çok fazla bulduğu ve 3 milyon euro'nun üzerine bir futbolcu takası önereceği bildirildi.

EN GOLCÜ 2. TÜRK

Bu sezon 32 Süper Lig maçında forma giyen Emre Akbaba, 14 gol atıp, 10 asist yaptı. Emre, Türk futbolcuları arasında geçen sezon Burak Yılmaz'dan sonra en skorer ikinci isim olmayı başardı. Emre, 2 kez de Türkiye Kupası'nda mücadele etti ve 1 asist yaptı.