İlk anda DAEŞ sandılar! Öyle bir şey çıktı ki...

Times Meydanı’nda aracıyla bir kişinin ölümüne, 22 kişinin de yaralanmasına yol açan kişinin ‘bonzai’ adıyla bilinen sentetik uyuşturucunun etkisi altında olduğu belirtiliyor

GİRİŞ 20.05.2017 12:32 GÜNCELLEME 20.05.2017 12:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ABD’nin  New York kentinin en ünlü turistik noktaları arasında yer alan Times Meydanı’nda önceki gün bir kişinin ölümü ve 22 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olaya sebebiyet veren sürücünün uyuşturucu etkisinde olduğu tahmin ediliyor. Manhattan 45’inci Cadde’de meydana gelen olayda Richard Rojas adlı adamın kullandığı araç, bir direğe çarptıktan sonra durmuştu. 26 yaşındaki Rojas, araçtan indikten sonra çevredeki polislerin üzerine saldırmıştı. New York’un Bronx mahallesinde yaşadığı belirlenen Rojas’ın, 2008 ve 2015 yıllarında iki kez içkili halde araç kullanmaktan, bu ay da bir kişiyi bıçakla tehdit etmekten gözaltına alındığı belirtiliyor. New York Polis Departmanı yetkilileri, testlerde kanında alkole rastlanmayan Rojas’ın olay sırasında, ülkemizde ‘bonzai’ adıyla bilinen sentetik uyuştucunun bir çeşidi olan ‘K-2’nin etkisi altında olduğunun tahmin ettiklerini söyledi.

‘Beni vurmalıydınız’

Yerel basın, Rojas’ın kendisini gözaltına alan polis memurlarına söylediği ilk cümlenin, “Beni vurmalıydınız. (Yayaların) Hepsini öldürmek istedim” olduğunu duyurdu.

YORUMLAR 7
  • Momed Oğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bonzai bahane çünkü kafasi güzel olsaydi önüne gelene saldirirdi direk polise gitmezdi. Madem polise gitti neden arac sürerken sadece polisleri hedef almadi sivillere saldirdi aractayken. Palavra atmayin ve gerçeği soyleyin diyinki dunyada gençliği böyle zehirledik sebebi bizlerin politikalariydi diyin.
    Cevapla
  • Osmanlı1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Seni vurmalıydılar ama ne bir müslüman nede bir zenci idin seni pis serseri
    Cevapla
  • demir ersoy 6 yıl önce Şikayet Et
    İslam ülkelerinde yaptığınız zülümleri sizde çekmeden görmeden ölmeyeceksiniz hemde kendi insanlarınızın eliyle
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olsaydı terörist ama Müslüman değilse akli dengesi bozuk yada bonzai içmiş oluyor.
    Cevapla
  • illaki 6 yıl önce Şikayet Et
    yalan inanmayın adam Pentagon askeri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması