Trump'ı rezil eden harita!

ABD Başkanı Trump, sosyal medyadaki bir paylaşımı sebebiyle alay konusu oldu.

Trump'ı rezil eden harita!
Trump'ı rezil eden harita!
GİRİŞ 25.05.2017 09:35 GÜNCELLEME 25.05.2017 09:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Trump, 18. yüzyıldan bu yana Fransa’ya bağlı olan Akdeniz adası Korsika’yı İtalya’nın bir parça olarak gösteren haritayı sosyal medyada paylaşması nedeniyle Twitter’ın diline düştü.

ABD Başkanı Donald Trump, Facebook hesabından ilk yurtdışı seyahatinin duraklarını gösteren bir harita paylaştı. Ancak haritayı inceleyenler Trump’ın gözünden kaçan ‘minik’ bir ayrıntıyı yakaladı. Haritada, 18. yüzyılda Fransa’ya geçen ve halen Fransa’ya bağlı olan Korsika adası İtalya’nın bir parçası olarak gösterilmişti. Bu durum, sosyal medyada alay konusu oldu.

‘Korsika'yı yeniden İtalyan yapalım'

Davide Denti isimli Twitter kullanıcısı, “Korsika’yı İtalya’ya verdiğin için teşekkürler Donald Trump. Üzgünüm (Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel) Macron” diye yazdı

Paolo Giuffre isimli kullanıcı da Trump’ın seçim sloganı olan ‘Make America Great Again’e (ABD’yi yeniden güçlü yapalım) atıf yaparak ‘Make Corsica Italian Again’ (Koriska’yı yeniden İtalyan yapalım) diye yazdı.

Bir diğer kullanıcı ise haritadaki diğer hataları da şöyle sıraladı: “Tanrım! Korsika, İtalya değil. Vatikan, İtalya değil. Kudüs, uluslararası hukuka göre, İsrail değil. Bu Beyaz Saray çalışanları işinin ehli değil.”

YORUMLAR 2
  • Ütopik resm 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye,Rusya,Hindistan,ÇIn.Gerçek resim bu.Bu ülkelerdeki önemli şehirlerin YILDIZI parlıyor demek istiyor.
    Cevapla
  • şilkjgh 6 yıl önce Şikayet Et
    olanı değil olamasını istediklerini ifade ediyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı