Haber7 okurlarının zirveye çıkardığı futbolcu

Haber7.com'un okuyucularına sorduğu ve 40 bin kişinin oy kullandığı "Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı yıldız kimdir?" anketi Galatasaray'ın efsane futbolcusunun üstünlüğü ile sona erdi.

Haber7 okurlarının zirveye çıkardığı futbolcu
Haber7 okurlarının zirveye çıkardığı futbolcu
GİRİŞ 12.02.2013 11:33 GÜNCELLEME 12.02.2013 11:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde üst üste patlayan bomba transferlerden sonra yeniden gündeme gelen soruyu Haber7.com okuyucularına sordu. Acaba Türk topraklarında top koşturan en büyük yıldız futbolcu kimdi? İşte Haber7 okuyucularının bu soruya verdiği cevap.

Ankette yer alan; Guti ve Roberto Carlos gibi Real Madrid'de yıllarca futbol oynamış, Drogba ve Sneijder gibi daha 1-2 yıl öncesine kadar Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmış futbolcular okuyucularımız tarafından yeterli oyu alamadı. 

40 bin kişinin oy kullandığı ankette Türkiye Liglerine damga vuran futbolcular Hagi ve Alex zirveyi kimseye bırakmadı.

Haber7.com'un "Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı yıldız kimdir?" anketi Galatasaray'ın efsane futbolcusu Hagi'nin açık ara üstünlüğüyle son buldu. Fenerbahçe'nin sezon başında iplerini kopardığı Alex de Souza ise ankette Hagi'nin en yakın takipçisi oldu.

İlk andan itibaren zirveden hiç düşmeyen Hagi 22464 oy alırken ikinci sıradaki Alex ise 10129 oyda kaldı. 112 oy alan Popescu ise ankette son sırada yer aldı.

İşte Haber7.com'un  "Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı yıldız kimdir?" anketinin sonuçları

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • ege ekinci 7 yıl önce Şikayet Et
    en iyisi roberto carlos ve alex de souza
    Cevapla
  • hakan sel 11 yıl önce Şikayet Et
    hagı ıle alex kıyaslanamaz bıle . hagı buyuk bır oyuncu alex ıse kucuk macların buyuk oyuncusu arada ucurum var
    Cevapla
  • METİN AKARSU 11 yıl önce Şikayet Et
    Saçma Bir Araştırma.... Bence bunların içinde en kaliteli olanı Roberto Carlos idi varmı ondan sonra onun gibi yerine geçen bir sol kanat oyuncusu yok? diğerlerinin hepsinin yeri dünya futboluna bakaraktan dolabilecek kapasitede, hadi Roberto Carlosun golllerinden attırında izliyelim şimdikileri yada eskileri, he soru şu şekilde olsa idi Türkiyeye gelipte takımına en fazla katkı sağlayan faydalı olan oyuncu kim diye sorsanız anketiniz geçerli olabilirdi. ama gelmiş en iyi yabancı demek Roberto Carlosdur. milli takımda bile yeri doldurulamadı hala.
    Cevapla
  • alp042 11 yıl önce Şikayet Et
    yeni nesil bilmez hagiyi. eğer yeni nesil hagiyi bilseler tanısalar bu oran çok daha fazla olurdu. gençler baska oyunculara veriyorlar oylarını hagiyi tanımadıkları için.
    Cevapla
  • osman nurol 11 yıl önce Şikayet Et
    bence alex 1.gelmiş. neticede fenerli taraftarlar alexe oy verdi,ama gs,bjk ve ts li taraftarlar hagi ye oy verdi,yani alex kutsal ittifaka karşı tek başına bu oyu almış,herşeyden önce karekteri yeter,karektersizlere karşı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'