Canan Karatay: Kimse yapmaz demesin!'

Prof. Dr. Karatay, içerisinde Palm yağı bulunan her şeyin kanser yapabileceğini söyledi.

Emzirme dönemindeki bazı annelerin kullandıkları palm yağının süt yoluyla direkt olarak bebeğe geçebileceği ve kansere neden olabileceğini belirten Prof. Dr. Canan Karatay,  "Bu rafine olduğunda yani işlem gördüğünde, kızartmaya girdiğinde, ısıl işlem gördüğünde, basınç olduğunda bozulur trans yağ olur. Trans yağlar kanserojendir, kalp krizi, Alzheimer ve kanser sebebidir" ifadesinde bulundu.

AMBALAJLI GIDALARA DİKKAT!

Günümüzdeki çoğu üründe Palm yağının kullanıldığını söyleyen Karatay, "Bütün kozmetik ürünlerinde, şampuan ve sabunlarda kullanılıyor. Biz bilerek veya bilmeyerek bunu vücudumuza soktuğumuz zaman tehlikelidir. Anneler işlenmiş olan ambalajlı gıda yememeye çalışmalıdır. Her zaman söylüyorum, doğal soğuk sıkım, virjin yani bozulmamış zeytinyağı çok önemli, anneler onları yerse çocuklar da çok sağlıklı olur, kanser de olmaz" dedi.

BİR YORUM YAPIN 9

Daha Ne Diyelim? 5 yıl önce

Vatandaşa: Hadi "biz uzman değiliz kime inanalım" diyorsunuz. Bu teyze bir taraftan "buğday çok kötü, yemeyin" diyor, bir taraftan "çiğ köfte çok faydalı bol bol yiyin" diyor. Her türk insanı bilir ki çiğ köftenin % 99'u bulgur, yani buğdaydır. Bu çelişkilerini de mi anlamıyorsunuz?

murad 5 yıl önce

Canan hanım hep gündem olacağım diye spekülatif aykırı bilgiler sunmaya devam ediyor. Hakikaten cesur kadın ama her dediğine inanmayalım. ör: ot yemeyin, şeker testi yaptırmayın, tahıl yemeyin, ekmek yemeyin ....

veli 5 yıl önce

yeter kadın ya bir zaman kaya tuzu dedin vazgeçtin zeytinyağı diye tutturdun olmadı ekmek yemen diyorsun bizim sofralarda bir kuş sütü eksikde ekmek olmayacak

Toplam 1 beğeni

Suna 5 yıl önce

Pes yani canan hanımın söylediklerini anlamak için epey uğraşmışsın

Toplam 0 Beğeni

büşra 5 yıl önce

muhteşem bir yazı olmuş devamıda gelsin lütfen!!!!!!!

zafer gülten 5 yıl önce

Canan Hanım ,80 milyonun yarısından çoğunun bütçesi,istediğini değil,alabildiğini,bulduğunu yemeye müsaait.

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun