Yok artık! Antalyaspor'da Samir Nasri skandalı

Antalyaspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Samir Nasri ayrılığın eşiğinde ancak Nasri'nin sözleşmesindeki bonuslar dudak uçuklatan cinsten.

Yok artık! Antalyaspor'da Samir Nasri skandalı
Yok artık! Antalyaspor'da Samir Nasri skandalı
GİRİŞ 13.01.2018 10:22 GÜNCELLEME 13.01.2018 13:04
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sezon başında Antalyaspor’un görkemli bir törenle büyük ses getiren transferi Samir Nasri çok daha büyük bir skandalla Akdeniz ekibinden ayrılmaya hazırlanıyor.

Sezonun ilk yarısının tamamlanmasının ardından ülkesine dönen ve henüz kampa katılmayan Nasri’nin Antalyaspor’dan ayrılmak için tam 1.2 milyon Euro tazminat istediği ortaya çıktı.

Kırmızı-Beyazlı kulübün fesih için görüştüğü, hatta pazarlık yaptığı futbolcunun 1 milyon Euro’ya kadar indiği öğrenilirken ancak paranın tamamını peşin olarak istediği bildirildi.

YOK BÖYLE BONUS

Yönetimin, bu talep karşısında eli kolu bağlanırken Fransız futbolcunun sözleşmesindeki detaylar ise Antalyaspor’un ne kadar büyük bir skandalla karşı karşıya kaldığını gözler önüne seriyor. Öyle ki yıllık kazancı 7 milyon Euro’yu bulan Nasri şu anda Türkiye’nin en çok kazanan futbolcusu konumunda. Nasri’nin bonusları ise Akdeniz ekibini batıracak cinsten. Oynadığı maç başına 50 bin Euro alan oyuncu, ayrıca attığı her gol başına da aynı parayı kasasına koyuyor.

ASİST BAŞINA 25 BİN EURO

Sözleşmeye göre asist başına ise 25 bin Euro almaya hak kazanıyor. Mesela Antalyaspor bu sezon Sivas deplasmanında 3-1 yenildi. Akdeniz ekibinin tek golünün asistini Nasri yaptı. Yıldız futbolcu, takımının hem ekonomik hem de puan alarak zarar gördüğü maçtan tek kazançlı ayrılan isimdi. Kasasına sadece bu maçtan yalnızca 75 bin Euro koydu.

32 yaşındaki başkan Ali Şafak Öztürk’ün bıraktığı enkazı kaldırmak önceki gün başkan seçilen Cihan Bulut’a kaldı. Antalyaspor bir an önce Nasri’den en az zararla kurtulmanın yollarını arıyor. (Fanatik)

YORUMLAR 16
  • yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    antalyasporun eski beceriksiz başkanı şafak öztürk Beşiktaşa laf yetiştireceğine biraz takımına kafa yorsaydı antalya bu halde olmazdı.ekonomik olarak berbat haldeler.etoo yada çuvalla para veriyorlar siz kendinizi real barça manu falen mi sandınız bu kadar büyük paralar ile 2 oyuncu aldınız onlara da çuvalla para saçıyosunuz.tam bir rezillik kulüp başkanları babalarının çiftliği gibi sömürüyor kulüpleri ve br çoğu kulpler üzerinden kendi işlerini artırıyor kendi çıkarlarına kulüpleri yem ediyorlar.yani inanılır gibi değil bu kadariş bilmezlik aymazlık ahmaklık olamaz şu konuşulan paralara bak.bu topçular inanın bizi basit bir arap ülkesi olarak biliyor görüyor öyle zannediyor
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    milletin parasindan futbol kluplerine verilen her kurus paranin ahirette hesabini veremezler. millet hakkini helal etmez..
    Cevapla
  • bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    antalyaspor bir maçta 50 bin Euro'luk bilet satabiliyormu :)
    Cevapla
  • Tamer Degırmencı 6 yıl önce Şikayet Et
    Rıza hocaya karşı başka havadaydı başkan. Ne oldu? Hoş mu şimdi gelinen nokta.
    Cevapla
  • ali49 6 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu transferinde vergiler yükseltilmelidir.Milletin parası çarçur ediliyor.antlaşmayı yapan cebinden ödesin.önlem alınmalı ve yasal düzenleme yapılmalıdır.Bir milyon euroya kaç tane fabrika kurulur bilen var mı????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle