Gaiosmanpaşa'da ihaleler tamamlandı

İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde TOKİ'nin satışa sunduğu arsaların ihaleleri tamamlandı.

Gaiosmanpaşa'da ihaleler tamamlandı
Gaiosmanpaşa'da ihaleler tamamlandı
GİRİŞ 15.07.2016 17:07 GÜNCELLEME 15.07.2016 17:07

TOKİ’nin İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle satışa sunduğu arsaların ihaleleri tamamlandı.

En yüksek teklif 350 milyon TL

İhalede ilk oturumu 29 Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı. İhalenin ikinci oturumu TOKİ’nin İstanbul hizmet binasında 15 Temmuz saat 11.00’de yapıldı. Sektörde iş yapan sekiz firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon TL ile Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı’ndan geldi.

En yüksek idare payı geliri 126 milyon TL

En yüksek idare payı geliri 126 milyon TL ile Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı’ndan gelen ihalenin ikinci oturumundan sonra TOKİ tarafından ihaleler değerlendirilip, ihaleyi kazanan firma açıklanacak.

İhalenin ikinci oturumuna sekiz firma katıldı

TOKİ, tarafından yapılan ihaleye katılan sektördeki sekiz firma ise şu şekilde: Fuzul Yapı İnş. Paz. A.Ş. & Yol İnş. Taah. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, İhlas Holding A.Ş. & İhlas Yapı Tur. Ve Sağlık A.Ş. İş Ortaklığı, Ral Yapı Müh. İnş. Turz. Eml. Gıda San. Tic. Ltd. Şti., Gül İnş. Turz. Ve Tic. A.Ş. & Elit İnş. Eğt. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Mesa Mesken San. A.Ş., Başyapı İnş. Taah. Tur. Ve San. Dış Tic. Ltd. Şti., Albayrak Turz. Seyahat İnş. Tic. A. Ş., Nuhoğlu İnş. San. Ve Tic. A.Ş.

Konut projesi

İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi 6619 Ada 8 Parsel ve 10086 Ada 1 Parselde “Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı” modeliyle yapılan ihaleyi kazanan firmanın açıklamasından sonra, arsa üzerinde konut projesi geliştirilecek. Sosyal donatı alanlarının da olacağı projenin ayrıntıları ihale sonuçlandıktan sonra belli olacak.