Yolsuzlukla suçladıkları bürokratı çöpe attılar

Ukrayna’da maskeli bir grup yolsuzluk yapmakla suçladıkları eski Meclis Üyesi Shershun’u çöp konteynerine atarak dakikalarca tekmeledi.

GİRİŞ 11.12.2015 14:07 GÜNCELLEME 11.12.2015 14:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ukrayna’nın batısındaki Kiev kentinde aşırı sağcılardan oluşan bir grup eski Meclis Üyesi Nikolay Shershun’un ofisini bastı. Maskeli kişiler, kent çevresindeki ormanlık alanı yok etmekle suçladıkları Shershun’u bir süre kent sokaklarında gezdirdi. Daha sonra Shershun’u bir çöp konteynerine atan öfkeli kalabalık, ağzını kapattıkları çöp konteynerini dakikalarca tekmeledi.

Öfkeli kalabalığın şiddetine maruz kalan Ukraynalı bürokratın olay yerine gelen polis tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Olayın ardından açıklama yapan Nikolay Shershun, “Beni konuşmak için çağırdılar. Ancak olay beni yumruklamalarıyla son buldu” dedi. 

Hükümet yanlısı milletvekilini çöpe atmışlardı!

Geçtiğimiz yılda  Ukrayna’da devrik cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç’in destekçilerinden ve o dönemde hükümet karşıtı gösteri düzenleyenlere karşı sert önlemler alınmasının mimarlarından olan milletvekili Vitaly Zhuravsky, protestocular tarafından yakalanarak çöp konteynerinin içine atılmıştı.

YORUMLAR 1
  • Muhammet ÖZTÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok eski bu olay...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu