Kan donduran olay! Akıl almaz işkence

Rusya'da yaşanan olay duyanların kanını donduracak cinsten... Anatoliy Ezhkov isimli bir kişi, internetten tanıştığı Irina Gonchar'ı davet ettiği akşam yemeğinde dehşeti yaşattı.

Kan donduran olay! Akıl almaz işkence
Kan donduran olay! Akıl almaz işkence
GİRİŞ 07.11.2017 09:24 GÜNCELLEME 07.11.2017 11:27
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Kurgan şehrinde yaşanan olay insanların kanını donduracak adeta cinsten… İnternetten tanıştığı kadını, bir pansiyonda akşam yemeğine davet eden Anatoliy Ezhkov isimli kişi, birlikte alkol aldığı 41 yaşındaki hemşireye akıl almaz işkencelerde bulundu.

Ezhkov, alkolün etkisiyle kendinden geçen kadının kulaklarını, burnunu ve parmak uçlarını ısırarak kopardı. İşkenceler yaklaşık 4 saat boyunca devam etti.

İşkence sırasında talihsiz kadının omurgasının da parçalandığı ifade edildi. Kadın, yaşadığı dayanılmaz acıyla birlikte çığlık atarak canını kurtarmayı başarırken, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis tarafından kısa sürede yakalanan Ezhkov’un ise çıkarıldığı mahkeme tarafından kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • Akıl 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum son zamanlarda olayların başını çeken İNTERNETTEN TANIŞTIĞI lafızlar giderek artıyor ALLAH sonumuzu hayreylesin
    Cevapla
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Rus mahkemesi manyak, Bu nasıl ne biçim adalet, Kadın ne hale gelmiş , Allah sizin cezanızı versin, Para ver çık ! Korkunç,vahşet,dehşet :(
    Cevapla
  • ByReiS 6 yıl önce Şikayet Et
    Kefalet ile serbest
    Cevapla
  • Hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    Aç Rusya para için herşeyi yapan
    Cevapla
  • AAA 6 yıl önce Şikayet Et
    bunların adaleti bizleri de geride bıraktı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı