Konyaspor Karabük'ü devirdi, nefes aldı

Süper Lig'in 15. haftasının kapanış karşılaşmasında Atiker Konyaspor evinde Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti.

Konyaspor Karabük'ü devirdi, nefes aldı
Konyaspor Karabük'ü devirdi, nefes aldı
GİRİŞ 11.12.2017 21:51 GÜNCELLEME 12.12.2017 09:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının son maçında Atiker Konyaspor, taraftarı önünde Kardemir Karabükspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Atiker Konyaspor, Karabükspor'u 2-0 yendi.

Atiker Konyaspor'a rakibi karşısında galibiyet gollerini 18. dakikada penaltıdan Nejc Skubic ve 90+1. dakikada Deni Milosevic kaydetti. Konyaspor ligde 4 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı. Karabükspor ise son 7 lig maçını da kaybetti.

Bu galibiyetin ardından Atiker Konyaspor puanını 14'e çıkarırken, Kardemir Karabükspor ise 8 puanda kaldı.

Atiker Konyaspor, Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Kardemir Karabükspor ise gelecek hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

ESKİŞEHİRSPOR'DAN TARİHİ GALİBİYET

TFF 1. Lig'in 15. hafta kapanış maçında Eskişehirspor, seyircisi önünde Gaziantepspor'u 7-0'lık tarihi bir skorla yendi.

Ligde çalkantılı günler geçiren Eskişehirspor, son sırada yer alan Gaziantepspor'u 7-0 mağlup etti.

Eskişehir'e galibiyeti getiren golleri Erkan Zengin, Chico Ofoedu (3), Fıratcan Üzüm (2) ve Hasan Hüseyin Acar kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Es-Es puanını 18 yaptı ve çıkışını sürdürdü. Gaziantepspor ise 3 puanda kaldı.

YORUMLAR 3
  • konya kötü 6 yıl önce Şikayet Et
    Konyaspor çok kötü oynuyor. Miloseviç gol dışında yok gibiydi. Gidişat Konyaspor için hiç iyi değil böyle isteksiz oyun olmaz.
    Cevapla
  • ali,ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bir,konyali.olarak.bu.sezon.konya spor.can.cekiyor 2,3,maclarda kendi.kalesinde,kendi.oyuncular gol.atiyor.puanlar.ucuyor.simdi güçlü.transfer.yaplimalidir.degilse.ikinci.lige.bu durumda.mrh.ba diyeceksiniz.butun.kuliplerin.yuk lu.borclari.var.galiba.siz.borclu olmaktan.ziyade.parayi.cok çok seçiyorsunuz.aglamayana.mama yok.o.statyuma.laik.bir.takim kurun.iki.sezon.once.birde.bu sezona.bak.kume.yolu.gorunuyor transfer.forvet.yaplimalidir,42
    Cevapla
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen koru ya Rabbim
    Cevapla