Konyaspor'dan Beşiktaş göndermesi! O mesaj...

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Twitter hesabında Beşiktaş maçı için gönderme geldi.

Konyaspor'dan Beşiktaş göndermesi! O mesaj...
Konyaspor'dan Beşiktaş göndermesi! O mesaj...
GİRİŞ 19.02.2018 10:53 GÜNCELLEME 19.02.2018 10:55
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

"Günaydın" mesajında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalınan maçın tartışmalı kararları paylaşıldı

Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş maçında hakem hatalarının kendilerini daha fazla etkilediğini söylemişti

 

 

İŞTE O PAYLAŞIM

YORUMLAR 28
  • --- 6 yıl önce Şikayet Et
    besiktasa guzel bir kapak olmus
    Cevapla
  • sivasspor 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun konyaspora. Ayni hassasiyet butun takimlara gosterilmeli. Istanbul takimlarinin egosunu tatmin etmeye calisan hic kimseye saygimiz yok.
    Cevapla
  • gölge 6 yıl önce Şikayet Et
    Olmadı başkan olmadı... Efendi Beşiktaşın Filozoj Teknik traktörü çok bozulur şimdi. Maç sonunda neden yaptı sanıyorsun o hareketi. Gidin hakemlerle öpüşüp koklaşın diye. Ama bu resimlerdekini göremezler.
    Cevapla
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    Twitter a baktım. BJK taraftarı nın ne kadar ahlaki sorunu olduğunu bir kez daha anladım. bir Konyalı ya onlarca çarşıcı kafa kol dalıyor sesleri çok çıkıyor diye haklı oldukları zrhabına kapılıyor. her şeye karşı yım diyen çarşı yı nedense milli konularda hiç devletin yanında göremezken nerde dhkpc işin içindeyse gezici çapulcular gibi hemen ortaya çıkıp mevzi alabiliyorlar yazık.
    Cevapla
  • ozelharekat 6 yıl önce Şikayet Et
    cunku boyle gruplarin amigo baskanlari hep ermeni rum kokenlidr.3 buyuklerin hepsi
    Cevapla
  • çorumlu 6 yıl önce Şikayet Et
    altına imzamı atarım
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayip ettin simdi baskan koskoca bjk kulubu siz niye cata cat oynuyorsunuzki.Tff baskani bjk klubunun sahibi nerdeyse mhk baskani safkan bjk baskan orman her puan kaybinda istemezuk hakemi derdinde Senol hoca rakiplerini kucumsemek derdinde o vakit pepenin kirmizisi olmaz talisca ya sari karti icin itiraz olur sb sen ol birdaha bjk ye cevap verne baskan mazallah kume bile dusme ihtimaliniz olabilir.Siz simdi bu hafta derbiden sonra dinle senol hoca,oguzhan,baskan orman yetmez nurcebi ilave turgay bey sozde spor yazari tiyatro bu hafta baskan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle