Laurentiis: Cavani'nin fiyatı absürd!

Napoli Başkanı De Laurentiis, Cavani için belirlemiş olduğu 63 milyon euroluk bedelin Paris Saint-Germain tarafından karşılanmasına şaşırdı. Başkan; "Bu rakamı Real Madrid, Manchester City ve Chelsea ödeyemezdi" dedi.

Laurentiis: Cavani'nin fiyatı absürd!
Laurentiis: Cavani'nin fiyatı absürd!
GİRİŞ 16.07.2013 13:35 GÜNCELLEME 16.07.2013 13:35

Edinson Cavani'yi rekor bir bonservis bedeliyle Paris Saint-Germain'e uğurlayan Napoli'de başkan Aurelio de Laurentiis; Uruguaylı oyuncu için ödenecek rakamı absürd bulduğunu dile getirdi.

Golcü oyuncuyu, sözleşmesinde bulunan 63 milyon euroluk serbest kalma maddesinin altında bir ücrete asla satmayacağını açıklayan De Laurentiis; futbol dünyasında ödenen yüksek rakamları da garip karşıladığını ifade etti.

Real Madrid, Manchester City ve Chelsea gibi kulüplerin Cavani için 63 milyon euro veremeyeceğine emin olduğunu dile getiren Napoli Başkanı; Uruguaylı golcünün fiyatının her sene arttığını; hatta Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nden kazandığından daha fazla bir rakama ulaştığını belirtti.

Bu arada Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez de Cavani'nin yerini çok iyi bir oyuncuyla doldurmaları gerektiğini söyledi.

"Her yıl 40 gol atacak bir santrfora ihtiyacımız var" şeklinde konuşan İspanyol teknik direktör; bu tip oyuncuların çok sayıda olmadığını ifade etti.

(ntvspor)