Cavani, Suarez için Liverpool'u yerle bir etti

Luis Suarez'in Uruguay Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Edison Cavani, Liverpool'u adeta topa tuttu.

Cavani, Suarez için Liverpool'u yerle bir etti
Cavani, Suarez için Liverpool'u yerle bir etti
GİRİŞ 12.08.2013 15:45 GÜNCELLEME 12.08.2013 15:45

Paris Saint Germain'in yeni yıldızı Edinson Cavani,  Uruguay Milli Takımı'ndan takım arkadaşı olan Luis Suarez ve oyuncunun  transferine izin vermeyen Liverpool kulübü için çok sert ifadelerde bulundu.

SUAREZ: "SÖZÜNÜZDE DURUN" DEDİ

Özellikle Arsenal'in ısrarla kadrosuna katmak için büyük çaba sarf ettiği fakat  Liverpool yönetiminin, "Yerini doldurmaya zaman yok" dediği Suarez, yakın  zamanda yaptığı açıklamada, artık kulüpten ayrılmak istediğini ve Şampiyonlar  Ligi'nde mücadele eden bir takımda forma giymek istediğini belirterek, "Geride  bıraktığımız sezonun başında büyük bir kulübe gitme imkanım vardı. Şampiyonlar  Ligi'nden elenirsek gitmeme izin verilecekti. Takım için geçen sezon her şeyimi  verdim ama bu ligi üst sıralarda bitirmemize yetmedi. Şimdi Liverpool'un sözünde  durmasını bekliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

RODGERS REST ÇEKTİ

Luis Suarez'in bu açıklamalarının ardından Liverpool menajeri Brendan Rodgers  ise, "Suarez, bu kulübün kendisine ne kadar çok sahip çıktığını biliyor. Ancak  bir daha Liverpool forması giymesi için bazı köprülerden geçmesi gerekiyor"  şeklinde yanıtlayarak özür beklediği mesajını vermişti.

CAVANI, LIVERPOOL'A ATEŞ ETTİ

Tüm bu yaşananların üzerine bu tartışmaya Suarez'in Milli takımdan yakın  arkadaşı olan Edinson Cavani de katıldı. Yıldız oyuncu özellikle Brendan  Rodgers'ı hedef alarak, "Liverpool menajeri bağlılık ve saygısızlık hakkında  konuşabilir ama belki de onların ne anlama geldiğine bir bakması gerekir.  Luis'in geçen sezon Juventus'a gitmek gibi bir şansı vardı ama o Liverpool'da  kalmayı tercih etti. Bağlılık diye buna denir. Luis'in Liverpool'la olan  anlaşmasını biliyorum ve eğer Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacaksa  ayrılabileceğini de anlıyorum" ifadelerini kullanarak Liverpool menajeri ve  yönetimine mesaj göndermiş oldu.

(sporx)