Cavani'den Chelsea'ye olumlu cevap

Uruguaylı yıldız futbolcu Edinson Cavani yaptığı açıklamada, geçen sezon Chelsea'nin kendisini istediğini ve yeni sezonda Premier Lig ekibine katılabileceğini ifade etti.

Cavani'den Chelsea'ye olumlu cevap
Cavani'den Chelsea'ye olumlu cevap
GİRİŞ 01.04.2014 21:55 GÜNCELLEME 01.04.2014 21:55

Geçen yaz Napoli'den Paris Saint Germain'e 64 milyon euro bedelle transfer olan Edinson Cavani, Fransız ekibinden ayrılarak İngiliz ekibi Chelsea'ye transfer olabileceğini söyledi.

Bu sezon şu ana kadar 18 gole imza atan Cavani, birkaç sakatlık problemi yaşamasının yanı sıra merkez forvette istediği pozisyonda yer almadığnı daha önce açıklamıştı.

"Sezon sonunda göreceğiz. Öncelikle sezonu tamamlamamız lazım" diyen Cavani, "Şu anda Paris'teyim. Ancak kulüple konuşarak çözmemiz gereken konular var. İşler değişebilir" diyerek sözlerine devam etti.

Cavani ile ilgilenen tek Premier Lig takımı Chelsea değil. Maviler'in yanı sıra Manchester United da geçen sezon Cavani ile ciddi bir şekilde ilgilenen takımlar arasındaydı.

Uuruguaylı yıldız ayrıca "Chelsea benimle ilgilenmişti" diyerek Maviler'in ilgisini de doğruladı.

Uruguaylı yıldızın transferinde ise harcanacak para önem kazanıyor. Aynen Pelermo'nun 2009'da, Napoli'nin 2011'de ve PSG'nin de geçen sezon yaptığı gibi.

Cavani sözlerine şu şekilde devam etti:

"PSG beni projelerine dahil etmek için ne kadar istekli olduklarını göstermişti. Bana yaptıkları yatırımdan da bunu görebilirsiniz. Şu anda menajerim Chelsea ya da United ile görüştü mü bilmiyorum. Ama o benim abim ve benimle ilgilenen kişilerle masaya oturacaktır."