Ronaldo'nun gördüğü kart iptal edildi!

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun, Rayo Vallecano maçında gördüğü sarı kart iptal edildi.

Ronaldo'nun gördüğü kart iptal edildi!
Ronaldo'nun gördüğü kart iptal edildi!
GİRİŞ 10.04.2015 15:24 GÜNCELLEME 10.04.2015 15:24

Real Madrid Kulübü'nün itirazı üzerine toplanan İspanya Futbol Federasyonu'na bağlı komite, hafta içi oynanan maçta hakem Melero Lopez'in yanlış karar verdiğine kanaat getirip, Portekizli futbolcunun sarı kartını iptal etti.

Ronaldo, söz konusu maçta Rayo ceza sahasında rakip takımın futbolcusuyla girdiği ikili mücadele sırasında yere düşerken "hakemi yanıltmaya yönelik hareket"ten ötürü sarı kart görmüştü. Real Madridli futbolcular ve teknik heyet ise bu pozisyonda hakemin penaltı vermesini istemişlerdi.

Real Madrid'de Kroos ve James, 5 sarı kartı bulunduğu için yarınki Eibar maçında oynayamayacak. Başta takım arkadaşlarıyla aynı durumda olan Ronaldo ise kartı iptal edildiğinden bu maça çıkabilecek. Sol ayağında sakatlığı bulunan Gareth Bale ile bugünkü antrenmana çıkmayan Coentrao ve Khedria'nın da Eibar maçında yer almaları beklenmiyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, düzenlediği basın toplantısında, Eibar maçında Bale ve James'in yerine İllarramendi ve Jese'ye şans vereceğini söyledi. Şampiyonluk yarışı için "Sonuna kadar kovalama zorunluluğumuz var" ifadelerini kullanan İtalyan teknik adam, Eibar maçının önemini vurguladı.