Emre Mor'un neden oynamadığı açıklandı!

Borussia Dortmund'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalmasının ardından, gündem konularından biri de Emre Mor oldu.

Emre Mor'un neden oynamadığı açıklandı!
Emre Mor'un neden oynamadığı açıklandı!
GİRİŞ 10.03.2017 15:25 GÜNCELLEME 10.03.2017 16:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dortmund'un 9.75 milyon euroluk yatırımına rağemn bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve Benfica maçının da 18 kişilik kadrosunda yer almayan Emre Mor, "Teknik direktörümüz Tuchel, benimle ilgileniyor. Ben onun için önemliyim. Benim daha iyi oynamamı istiyor. Tuchel olmasaydı, Dortmund'a gelmezdim. Kısa görüşmemizde bile beni çok etkiledi. Tuchel çok dürüst biri. Bana ne düşündüğünü ve planlarını açık açık söylüyor. Onunla sık sık görüşüyoruz." dedi.

DORTMUND'A ÖNEREN ADDO: "EMRE MOR, MESSi GİBİ"

Emre Mor'u Dortmund'a öneren ve tavsiye eden isimlerden olan, Emre Mor'un eski kulübü Nordsjaelland'ın yardımcı antrenörü ve Dortmund'un eski futbolcusu Otto Addo, "Emre Mor gibi bir yeteneği daha önce çok az gördüm. O topla birlikte giderken, tıpkı Messi gibi. Fakat, 19 yaşında birini sadece sahada tutabilmek çok güç. Her şey onunda etrafında uçuyor. Para, ün, şöhret. Bu durum birçok oyuncunun aklını başından alabiliyor." ifadelerini kullandı.

TUCHEL: "EMRE SIRADIŞI, ÇOK ÖZEL!"

Almanya'da gündeme gelen Emre Mor konusuyla ilgili basın toplantısında kendine gelen bir soru üzerine Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel, "Emre Mor sıradışı bir yetenek. Henüz adaptasyon sürecini atlatamadı. Onunla ilgili görüşlerimiz değişmiş değil. Fakat, profesyonelliğe alışmalı. Danimarka'dan bize geldiğinde sadece yarım sezon profesyonel futbol oynamıştı. Bence gelecekte çok özel bir futbolcu haline gelecek. Şu an forma şansı bekliyor ve buna alışkın değil. Bazı zorluklar yaşıyor ama sabredeceğiz. Bunun üstesinden geleceğiz." cevabını verdi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • Aslan GS 7 yıl önce Şikayet Et
    Aslan parçası dediğin BJK'de değil, Galatasaray'da olur Fakir...
    Cevapla
  • Hepimiz Kaplanız 7 yıl önce Şikayet Et
    En güçlü hayvanda Kaplandır bilgine.
    Cevapla
  • Fakir 7 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin aslan parçasını Beşiktaş'a, pişsin 1 yıl hem Dordmunt kazansın hem Türk futbolu...
    Cevapla
  • hakan malatya 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk ye gelsinde Q7 ile gece alemlerınemi aksın .. iyiki türkiyede değil basın 3 gunde bitirirdi bu çocuğu
    Cevapla