Messi soyunma odasında Arda'ya selam bile vermiyor

İspanyol medyasında yer alan habere göre Lionel Messi ile Arda Turan'ın aralarının bozuk olduğu ve soyunma odasında bile selamlaşmadığı iddia edildi.

Messi soyunma odasında Arda'ya selam bile vermiyor
Messi soyunma odasında Arda'ya selam bile vermiyor
GİRİŞ 11.01.2018 14:27 GÜNCELLEME 11.01.2018 17:40
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi ile arasının bozuk olduğu iddia edildi. Haberde yer alan iddiaya göre; Messi, soyunma odasında bile Arda Turan'a selam vermiyor.

​Lionel Messi'nin Arda Turan'a karşı böyle bir tavır almasının nedeninin, milli oyuncunun yeteri kadar çalışmaması ve takımın başarısı için yeterli gayreti göstermiyor olması gösterildi.

MESSİ AYRILMASINA SICAK BAKIYOR

Messi'nin, Arda Turan'ın iyi bir kapasitesi olması rağmen yeterli çalışmayı göstermeyerek bunu ortaya koyamadığı ve Arjantinli oyuncunun da Arda'nın Barcelona'dan ayrılmasına sıcak baktığı belirtildi.

7 NUMARALI FORMASI YENİ TRANSFERE VERİLECEK

Messi'nin bu tavrını gören Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde'nin de Arda Turan'a hiç güvenmediği bu nedenlerde takımdan gönderilmesine ve yeni transfer edilen Coutinho'ya Arda'nın forma numarası olan 7'nin verilmesini istediği belirtildi. (Takvim)

YORUMLAR 30
  • Mehmed 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda, gayet güzel oynuyordu ve gayet çalışkandı, sallamayın. Maçlarını izleyin. Yeni gelen TD kendine güvensiz biri demekki Messi ne derse onu yapıyor ki okları üzerine çekmesin. Yahudi messi ile Arda'nın anlaşamaması da normal. Arda nikahsız yaşıyormuş ispatın var mı iftira mı atıyorsun. O şan şöhret o yaşta siz de olsa ne yapardınız acaba. Konuşmak kolay. Arda müslüman bir kardeşimizdir. Herkes gibi onun da yanlışları olabilir. Sanki biz günhasızıs.
    Cevapla
  • mahmuthan 6 yıl önce Şikayet Et
    yapilan haçlı ittifakı.
    Cevapla
  • Polis..!!! 6 yıl önce Şikayet Et
    Ardanin isinin bittigi burdan belli.. Dunyaca unlu messi dahi selam vermiyor.. Ahhh ah...Kendine bakmazsan olacagi bu...
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda yatarak futbol oynayamaz. Adamların tavır koyması normal. Maalesef Arda canı isteyince oynayan tembel bir futbolcu. Güvenilmez...
    Cevapla
  • yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Boşver gıybet etme adama
    Cevapla
  • Yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Messi kendini antrenör mü zannediyor yada kulübün anahtarını mı vermişler de haberimiz yok.
    Cevapla
  • Gş7 6 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi o
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle