Emre Mor tercihi krize dönüştü!

İspanya La Liga ekibi Celta Vigo'nun teknik direktörü Juan Carlos Unzue'nin Emre Mor ile Iago Aspas'ı beraber oynatması, İspanya'da tartışma konusu oldu.

Emre Mor tercihi krize dönüştü!
Emre Mor tercihi krize dönüştü!
GİRİŞ 13.01.2018 18:39 GÜNCELLEME 13.01.2018 18:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga takımı Celta Vigo, kupa maçında Barcelona'ya 5-0 yenilirken Celta teknik direktörü Juan Carlos Unzue'nin Emre Mor ile Iago Aspas'ı beraber oynatması İspanya'da eleştirildi.

Emre Mor'un Aspas ile birlikte oynadığında etkisiz kaldığı belirtilirken Unzue, Levante maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi ve Emre Mor hakkında açıklamalarda bulundu.

''ÇOK YETENEKLİ OYUNCU''

Emre Mor'un kontra atak oyununda etkili olduğunu söyleyen Unzue, ''Emre Mor'un Aspas ile birlikte oynaması kontra atak oyunu oynamamızı sağlıyor. İkisi de çok yetenekli oyuncular ve beraber oynamaları bir problem yaratmaz'' diye konuştu.

Emre Mor, uzun bir süredir Galatasaray'ın transfer listesinde yer alırken, Fatih Terim'in genç oyuncunun transferinde ısrarlı olduğu biliniyor. (Sporx)

YORUMLAR 2
  • galatasaraylı 6 yıl önce Şikayet Et
    başkalari emre morun gelmesinden korkuyor.Ama seni bu kadar isteyen bir fatih hoccaayaa da ayip etme
    Cevapla
  • Almancı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de daima genç oyuncular harcanıyor; takım, antrenör kim olursa olsun! İspanya, İngiltere, Fransa veya İtalya'dan şaşma! 30'a basmadan Türkiye'ye gelme Emre!
    Cevapla