Olay hakem resmen görevden alındı!

Nantes - Paris Saint Germain maçında futbolcuya tekme atan Fransız hakem Tony Chapron, ikinci bir karara kadar görevden alındı.

GİRİŞ 15.01.2018 16:14 GÜNCELLEME 15.01.2018 16:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fransa Futbol Federasyonu, Fransız hakem Tony Chapron hakkındaki kararını açıkladı. Nantes takımı oyuncusu Diego Carlos'a önce tekme, ardından da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atan Chapron, ikinci bir karara kadar görevden uzaklaştırıldı.
 
Paris Saint Germain'in Nantes'i 1-0 yendiği maçın 90. dakikasında yaşanan pozisyonda aynı yöne koşan hakem Chapron ve Carlos birbirine takıldı. Yere düşen hakem Diego Carlos'a arkasından tekme salladı. Daha sonra yerden kalkan Fransız hakem, Carlos'a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdi. 
 

YORUMLAR 6
  • xyz 6 yıl önce Şikayet Et
    hakem butun hakemlerin yapmak isteyipte yapamadigini yapmis) bizim lige gelsin bu hakem)
    Cevapla
  • A.Colak 6 yıl önce Şikayet Et
    Aga ben cok guldum!!!Komedi baska soz yok ehhh yani fransa normal !!!yalniz turkiye de olsa butun dunya yayini keser canli verirdi!!!chp de sunuculuk yapardi!!!!
    Cevapla
  • Orhun AYGÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    hakem tarafsiz olmali. kelime anlami zaten bu demek. ama bu hakem belliki sinirine yenik düsüp futbolcuya tekme atiyor. uzerine sari kart cikartip 2 saridan atiyor. fransa gibi üst katagori olan bi ligde böyle bi olaya şahit olmak acikcasi rezalet. federasyon hakeme agir bi ceza vermledi ya da men etmeli. bu hakem ifla olmaz bence men edilmeli.
    Cevapla
  • ercu 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupada hakemlik uzun süredir ölmüş durumda,iyi bir hakem çıkaramıyorlar C.Çakır ayarında.
    Cevapla
  • Sade Adam 6 yıl önce Şikayet Et
    oyuncu kasten düşürmüş gibi görünüyor hakemin yaptığı gayet insani bir hareket ceza ağır olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle