Cenk Tosun, Emre'nin o açıklamalarını yalanladı!

Cenk Tosun, "Cenk'in en büyük handikapı hocası Sam Allardyce" diyen Emre Belözoğlu'nu yalanladı. Golcü futbolcu, "Bana tam tersini söyledi" dedi.

Cenk Tosun, Emre'nin o açıklamalarını yalanladı!
Cenk Tosun, Emre'nin o açıklamalarını yalanladı!
GİRİŞ 19.01.2018 17:23 GÜNCELLEME 19.01.2018 17:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Everton’a transfer olan Cenk Tosun dün bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin karşısına çıkan Milli futbolcu hem yeni takımıyla ilgili düşüncelerini anlattı hem de soruları yanıtladı. En dikkat çekici soru Emre Belözoğlu hakkındaydı.

Tivibuspor’da Nihat Kahveci’ye konuşan Belözoğlu, Cenk Tosun’un transferini değerlendirirken Everton’ın Teknik Direktörü Sam Allardyce’la ilgili çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

EN BÜYÜK HANDİKAPI HOCASI

Cenk Tosun’u Everton’ın Teknik Direktörü Sam Allardyce konusunda da uyaran Emre Belözoğlu, “İngiltere’de çok temas var ama Cenk’in gol vuruşu çok iyi. En büyük handikapı hocası. Sam Allardyce benim de hocamdı Newcastle’da. 1.5 sene çalıştık. Forveti yalnız bırakan ve beslemekten uzak bir futbol sistemi var” şeklinde konuşmuştu.

EMRE BANA TAM TERSİNİ SÖYLEMİŞTİ

Bir İngiliz gazeteci Emre Belözoğlu’nun Allardyce’la ilgili bu açıklamasını Milli futbolcuya sordu.

Liverpool Echo’da yer alan habere göre Soruya ‘Ben bu şekilde düşünmüyorum’ yanıtını veren Cenk Tosun sözlerine şöyle devam etti: “Dürüst olmak gerekirse bu sözlere çok şaşırdım. Emre’yle özel olarak konuşmuştum. Bana Sam Allardyce’ın yönetiminde oynamamanın benim için harika bir fırsat olacağını söyledi.”

YORUMLAR 2
  • Milli Selamet 6 yıl önce Şikayet Et
    Ah emre ah oyuna girmeden ortalığı nasıl karıştırmayı vecerebiliyorsun
    Cevapla
  • xxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    cenkin doğru söylediğini nereden biliyorsun
    Cevapla