Dünyayı sallayan transferi ağzından kaçırdı!

Barcelona'nın Uruguaylı yıldızı Luis Suarez, Atletico Madrid'den Antoine Griezmann'ı kadrolarına kattıklarını ağzından kaçırdı.

Dünyayı sallayan transferi ağzından kaçırdı!
Dünyayı sallayan transferi ağzından kaçırdı!
GİRİŞ 05.05.2018 16:22 GÜNCELLEME 05.05.2018 17:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uzun zamandır Barcelona'nın transfer listesinin üst sıralarında olduğu bilinen Atletico Madridli Greizmann için, Uruguaylı forvet Suarez önemli açıklamalarda bulundu.

Uruguay'da Radyo Rincon'a konuşan yıldız golcü, "Kulübe Griezmann, Ousmane Dembele ve Philippe Coutinho gibi kaliteli oyuncuların gelmesi muhteşem bir şey" ifadelerini kullandı.

 

 

Greizmann hakkında oldukça olumlu konuşan Suarez, sözlerine devam etti, "Griezmann, yıllardır yüksek seviyede oynuyor. Atletico Madrid gibi bir takıma hücumda liderlik yapıyor ancak dünyadaki en iyi kupayı kazanmak istiyorsa Barcelona'ya gelmeli, burada iyi karşılanacak." dedi.

Fransız yıldız Greizmann bu sezon Atletico forması ile çıktığı 46 karşılaşmada 27 gol atarken 14 asistlik performans gösterdi. 

YORUMLAR 8
  • kcelik 5 yıl önce Şikayet Et
    en iyi rakiplerinin iyi oyuncularini alarak ligi izlenmez hale getiriyorlar. ornek psg 2. monakoya bile 5 atiyorlar. rekabet diye bişey kalmiyor. şu taraftarlar ve futbolcular biraz daha ahlakli olsa bizim lig hakkaten iyi. ben basketbol izliyorum. ligimiz en iyi avrupa ligi. bayalarda ayni kalitede.
    Cevapla
  • levent blk 5 yıl önce Şikayet Et
    kıyasa gerek varmı ki
    Cevapla
  • TANER ALLAK 5 yıl önce Şikayet Et
    ardadan iyidir
    Cevapla
  • Suat 5 yıl önce Şikayet Et
    ardayı 4 e katlar bu adam
    Cevapla
  • Kaf kaf sin sin 5 yıl önce Şikayet Et
    8 e katlar bence.
    Cevapla
  • Aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    Simdi egri oturalim dogru konusalim her ne kadar arda denen hazmetmesemde arda dan iyi bir futbolcu.degil arda en az bir gomlek ustun
    Cevapla
  • FTH 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne içiyonuzla neyin kafası bu
    Cevapla
  • veron 5 yıl önce Şikayet Et
    1 gömlek degil 4,5 gömlek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle