Barcelona'ya yeni Türk! Arda'dan sonra...

Barcelona, scout raporlarından memnun kaldığı Valencia altyapısında forma giyen genç Türk oyuncu Ferhat Çoğalan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Barcelona'ya yeni Türk! Arda'dan sonra...
Barcelona'ya yeni Türk! Arda'dan sonra...
GİRİŞ 16.05.2018 11:12 GÜNCELLEME 16.05.2018 11:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kariyerini İspanyol temsilcisi Valencia'nın altyapısında sürdüren genç Türk oyuncu Ferhat Çoğalan için sürpriz bir iddia geldi.

Son olarak Borussia Dortmund'un da gündemine gelen Ferhat Çoğalan için İspanyol devi Barcelona'nın devrede olduğu ortaya çıktı.

 

 

Katalan yerel basınında yer alan haberde son dönemde genç oyunculara ağırlık veren Barcelona'nın gündemine Ferhat Çoğalan'ı da aldığı belirtildi. Haberde Barcelona'nın son yıllarda genç takımların mücadele ettiği turnuvalarda kendini gösteren Ferhat Çoğalan'ı hem iyi bir potansiyel olduğu için hem de Arda Turan'ın ardından bir pazarlama stratejisi olarak kadrosuna katmak istediğine yer verildi.

''SADECE SPORTİF DEĞİL, PAZARLAMA STRATEJİSİ''

Katalan basınındaki haberde ''Barcelona, Ferhat'ın scout raporlarından memnun kalırken, bu hamle sadece sportif değil, aynı zamanda stratejik olacak. Barcelona, Arda Turan'ın ayrılmasından sonra pazarlama stratejisi olarak bir Türk oyuncuya yöneldi'' ifadelerine yer verildi.

Türkiye'nin de U14, U15 ve U16 takımlarında forma giyen Ferhat'ı Barcelona'nın yanı sıra Dortmund, Milan, Arsenal, Manchester United, Juventus da takip ediyor.

YORUMLAR 3
  • Uchisarli 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalandir100de200,onun gibi ne futbolcular car Barcelona alt yapisinda
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsiparayı alıp yatıyorDUR
    Cevapla
  • 6363 5 yıl önce Şikayet Et
    cinayet e teşebbüs den yargilanmali
    Cevapla