Almanlar iyice abarttı! Çirkin saldırı...

Almanya'nın Suudi Arabistan ile yaptığı hazırlık maçı öncesinde İlkay Gündoğan'ın otomobiline saldırıldığı ortaya çıktı.

Almanlar iyice abarttı! Çirkin saldırı...
Almanlar iyice abarttı! Çirkin saldırı...
GİRİŞ 16.06.2018 09:38 GÜNCELLEME 16.06.2018 09:49
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Almanya Milli Takımı'nın oynadığı hazırlık maçlarında Mesut Özil ile birlikte ıslıklanan İlkay Gündoğan hakkında sürpriz bir gerçek ortaya çıktı.

İlkay Gündoğan'ın, Alman taraftarlar tarafından yoğun tepkilere maruz kaldığı Almanya-Suudi Arabistan maçı öncesinde otomobiline saldırıldığı öğrenildi.

İlkay'ın Köln'de park halinde bulunan arabasına kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından zarar verildi.

Almanya basınından BILD'de yer alan haberde; İlkay'a yönelik yapılan bu saldırının Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte fotoğraf çektirmesiyle ilgisi olup olmadığının kesinleşmediği vurgulandı.

Ayrıca Almanya basınında; İlkay'a devlet koruması atanması gerektiği ve Köln savcılığının soruşturmayı yürüttüğü kaydedildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirmeleri sebebiyle uzun süredir tepkilere maruz kalan İlkay Gündoğan ve Mesut Özil, Almanya'nın oynadığı Avusturya ve Suudi Arabistan hazırlık maçlarında Alman taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.

 

 

YORUMLAR 55
  • Trump 5 yıl önce Şikayet Et
    Trump la fotorafla cekinseydi ne olurdi acaba. Gündogan in arabasini suslerlerdi
    Cevapla
  • Avrupa 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da o kadar olay oluyorki haberlere cikmaz. Ama Bunlar Turkiyede yasayanlar gormez. Bilmeyenlere avrupa da batiyor Tek avrupa degil dunya batiyor
    Cevapla
  • Ben vahit 5 yıl önce Şikayet Et
    Kandaslarim soydaslarim almanyanin zihniyeti degismemistir yahudilere benzer bir durumun soz konusu olmamasi icin her daim guclu olun ve asla onlardan olmayin dik durun bu fasist irka papuc bitakmayin
    Cevapla
  • Erdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz daha milli takımda Almanya için oynayın kendi ülkeniz dururken size az bile yapıyorlar mesutta aynı lafa geldimi Türküz ama milli takıma geldimi tercih Almanya herkesi biraz milliyetçiliğe davet ediyorum Mısır Suudi arabistan İran bile dünya kupasında biz yokuz çünkü bunlar gibiler gidip Almanya için oynuyo
    Cevapla
  • Cem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne diyelim erdi safi cahilsin..nerden nereye bağladın olayı..
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa’da Olaylar çok vahim bir noktaya doğru gidiyor.Bunun sebebi kartel medyanın kışkırtmaları. ırkçılık giderek çatışma boyutuna geldi . Hükümetlerin bu kışkırtmalara karşı önlem alması gerekirken onlarında önlem almaması çok düşündürücü . Bu olayların bilinçlimi yapıldığı akıllara geliyor. Acaba Haçlı seferlerine bir hazırlıkmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle