Nuri Şahin'nin bileti kesildi! Yeni adresi...

Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, yeni teknik direktör Lucien Favre yönetiminde yeni bir yapılanma sürecine girdi. Bu doğrultuda sarı-siyahlı ekipte 11 futbolcuyla yolların ayrılmasına karar verildi. Listede milli futbolcu Nuri Şahin de yer alıyor.

Nuri Şahin'nin bileti kesildi! Yeni adresi...
Nuri Şahin'nin bileti kesildi! Yeni adresi...
GİRİŞ 22.06.2018 16:15 GÜNCELLEME 22.06.2018 16:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geride kalan sezonda zirve yarışının oldukça uzağında kalan ve Bundesliga'yı 55 puanda 4. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi vizesini ucu ucuna alan Borussia Dortmund, kadroda bulunan önemli yıldızlarla yollarını ayırmayı planlıyor.

Teknik direktörlük görevine Nice'i çalıştıran Lucien Favre'yi getiren sarı-siyahlı ekip, verim alınamayacağı düşünülen 11 futbolcuyu satış listesine koydu.

 

 

Alman Bild gazetesinde yer alan habere göre; takımın yıldız oyuncularından Sokratis'in 20 milyon Euro karşılığında Arsenal'e transferinin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek.

Bunun dışında verim alınamayan Gonzalo Castro (31), Sebastian Rode (27) ve Erik Durm'la (26) yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçtiğimiz sezon 25 milyon Euro bedelle Dinamo Kiev'den kadroya dahil edilen 28 yaşındaki Andriy Yarmolenko'ya da uygun bir teklif gelmesi halinde gidişine izin verilecek.

Nuri Şahin ve Schmelzer'e mesaj: İsterseniz ayrılabilirsiniz

Bild'e göre; Kariyerinin büyük bir bölümünü Borussia Dortmund'da geçiren, Feyenoord, Liverpool ve Real Madrid maceralarının ardından 2014 yılından bu yana sarı-siyahlı takımda yer alan Nuri Şahin için de ayrılık vakti geldi.

Geçen sezon 18'i lig olmak üzere 25 maçta forma giyen 29 yaşındaki futbolcunun, takımın bir diğer önemli ismi Schmelzer'le birlikte gözden çıkarıldığı belirtildi. Buna göre iki futbolcuya da teklif gelmesi, oyuncuların da istemesi halinde herhangi bir zorluk çıkarılmayacak.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in milli futbolcuyu kadrosunda görmek istediği biliniyor. Bu doğrultuda transfer döneminin ilerleyen süreçlerinde yönetimin de Nuri Şahin'in kapısını çalarak, Türkiye'ye dönmesi konusunda görüşme yapması kaçınılmaz görünüyor.

YORUMLAR 2
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Come to Beşiktaş
    Cevapla
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    turkiyede futbol var diyenin aklindan suphe ederim .
    Cevapla