Menajeri açıkladı! 'Görüşmelere başlayacağız'

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'da Manuel Fernandes krizi giderek derinleşiyor. Beşiktaş'ın eski yıldızının menajerinden oyuncusuyla ilgili yeni açıklamalar geldi.

Menajeri açıkladı! 'Görüşmelere başlayacağız'
Menajeri açıkladı! 'Görüşmelere başlayacağız'
GİRİŞ 12.09.2018 10:59 GÜNCELLEME 12.09.2018 11:00

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova'da Manuel Fernandes krizi giderek derinleşiyor.

Önceki açıklamalarında Rus kulübünün kendilerinden maaş indirimi isteğini ve bu teklifi kabul etmeyeceklerini söyleyen menajer Barbosa, oyuncusuyla ilgili net ifadeler kullandı:

 

 

"Bazı nedenlerden ötürü Lokomotiv, Fernandes'in sözleşmesini uzatmak istemiyor. Biz de buna karşılık ne istediklerini soruyoruz. Ancak buna da cevap alamıyoruz. Şu an için şunu söyleyebilirim ki eğer yeni anlaşma için şartlar sağlanamazsa biz de başka takımlarla transfer görüşmelerine başlayacağız. Manuel, son yaşanan gelişmeler karşısında hayal kırıklığına uğramış olsa da kontratı devam ettiği müddetçe tüm profesyonelliğiyle çalışmaya devam edecek. Lokomotiv artık kendisine güvenmediği için ara transfer döneminde de yeni bir kulüple anlaşması da ihtimal dahilinde. Dolayısıyla ocak ayında takımdan ayrılabilir. Ağustosun son gününe kadar bazı kulüplerle transfer görüşmelerimiz oldu ancak bunlardan herhangi bir sonuç çıkmadı. Eğer Lokomotiv, kendisini istemiyorsa Manuel'in de önündeki fırsatları değerlendirmeye hakkı var. Kulüp yönetimi, Manu'nun 4 milyon euroluk maaşından %40'lık indirim istiyor. Oysa Farfan ve Höwedes de aynı maaşı alıyor. Manuel'in onlardan ne eksiği var?"

Fernandes'in adı, yaz transfer döneminde uzun bir süre Beşiktaş'la birlikte anılmıştı. Yıldız 10 numaranın yeni durağının hangi kulüp olacağı ise büyük merak konusu.