Lucescu'ya şok suçlama! 'Bu adam yüzünden...'

Bir dönem Kayserispor forması da giyen Julius Aghahowa, Shakhtar Donetsk'te birlikte çalıştığı Mircea Lucescu hakkında flaş sözler kullandı.

Lucescu'ya şok suçlama! 'Bu adam yüzünden...'
Lucescu'ya şok suçlama! 'Bu adam yüzünden...'
GİRİŞ 15.09.2018 17:33 GÜNCELLEME 15.09.2018 17:35
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son olarak Shakhtar Donetsk'te forma giyen ve futbolu Ukrayna'da bırakan Nijeryalı golcü Julius Aghahowa'dan Mircea Lucescu'ya suçlama geldi.

Türkiye A Milli Takımı teknik direktörü Lucescu hakkında konuşan Aghahowa, ''Shakthar'da Lucescu gelene kadar gayet iyiydim. Gelir gelmez kulübün lider oyuncularıyla sorunlar yaşamaya başladı. Ardından bu futbolcuları gönderip yerlerine Brezilyalıları doldurdu. Lucescu, kendi oyuncu grubunu oluşturdu ve biz yokmuşuz gibi davrandı. Bu adam yüzünden futbolu bıraktım!'' dedi.

 

 

Julius Aghahowa, 2008-2009 yılları arasında Süper Lig'de Kayserispor'da da forma giymiş ve 6 gol kaydetmişti.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • Adil 5 yıl önce Şikayet Et
    Shakhtar Doneks Dinamo Kiev'in saltanatını yıkıp, Ukrayna'nın en başarılı takımı oldu yıllarca. 2009 da UEFA Kupasını bile kazandılar. iç savaş çıkınca Ukrayna'da Rusların büyük çoğunlukta olduğu Doneks şehri çok büyük yıkıma uğradı. haliyle bu durumdan kulüpde etkiledi.
    Cevapla
  • barakuda 5 yıl önce Şikayet Et
    evet hatırlıyorum 2000 li yılların başında footbal manager oyunlarında özellikleri en üst seviyedeki genclerden biriydin her oyuna girdiğimde ilk transfer ettigim oyuncuların başındaydın altaydan ibrahim akınlan birlikte ama ikinizde sadece oyunlarda kaldınız kendinizi hiç geliştiremediniz dünyada birtek şahtar donetsk mi vardı başka kulüplere gidip hayallerini kovalayamadınmı bunlar içi boş bahaneler
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    lider futbolcu tipi oyun olduğunda takım oyunu biter kişilere kalır iş futbol onbirkişi oynanıyor bey!!!!! luçesku sonuçda kariyeri ortada hadi sen şimdi teknik direktör olarak bi takımı çalıştır ve luçeskunun başarısının yarısın yap !helal olsun diecem sana !!!
    Cevapla
  • taklaliguvercin 5 yıl önce Şikayet Et
    tamamda adam basardi sonucta
    Cevapla
  • okan 5 yıl önce Şikayet Et
    adam Shakhtar a tarihinin en güzel dönemlerini yaşattı, sen futbolu bıraksan ne bırakmasan ne
    Cevapla