Betis'in Slimani'yi almama sebebi ortaya çıktı

Fenerbahçe'de sergilediği performansla beklentilerin çok uzağında kalan Islam Slimani'nin adı, uzun bir süredir La Liga ekiplerinden Real Betis'le birlikte anılıyordu. Konuyla ilgili İspanyol basınından yeni bir iddia geldi.

Betis'in Slimani'yi almama sebebi ortaya çıktı
Betis'in Slimani'yi almama sebebi ortaya çıktı
GİRİŞ 10.02.2019 14:00 GÜNCELLEME 10.02.2019 14:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye sezon başında Leicester City'den büyük umutlarla transfer edilen Islam Slimani, Sarı Lacivertli takımda gösterdiği kötü performansla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Devre arasında Real Betis'e gideceği olacağı konuşulan ancak transferi gerçekleşmeyen Cezayirli santrfor ile ilgili İtalyan basını flaş bir iddiada bulunmuştu.

 

 

Tuttosport gazetesi, Betis'in oyuncuyu sezon sonunda bonservisiyle birlikte aldığını öne sürse de İspanya'da yayım yapan Estadio Deportivo adlı internet sitesi La Liga ekibinin Slimani'den vazgeçtiğini yazdı.

Haberde Betis kulübünün Avrupa Birliği dışında oyuncu statüsü için kontenjan açmakta zorlandığı ve takımda gençleştirme operasyonuna gideceği ifade edildi. (Fotospor)

 

 

YORUMLAR 2
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    fener düşerse ali koç fener başkanlığı rüyası üsranla biter ama olan fener gibi koca cınara olur bidaha süper lige cıkamaz antep gibi kapanır diye düşünüyorum slamani seneyede kalacak gibi duruyor comilli nasıl anlaştıysa artık
    Cevapla
  • KEMAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç büyük adam, böyle futbolcu zor bulunur. Bu yüzden seneyede kalmalı
    Cevapla