'Pişman değilim hiçbir şey için özür dilemiyorum'

İngiltere Championship'te Birmingham ile Aston Villa'nın karşılaştığı maçta Aston Villalı Jack Grealish'e saldıran taraftar, hapiste hayatının en güzel ayını geçirdiğini söyledi.

'Pişman değilim hiçbir şey için özür dilemiyorum'
'Pişman değilim hiçbir şey için özür dilemiyorum'
GİRİŞ 16.04.2019 14:40 GÜNCELLEME 16.04.2019 14:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship'te Birmingham derbisinde Birmingham ile Aston Villa karşı karşıya geldiği karşılaşmada Aston Villa forması giyen Jack Grealish'e saldıran Birmingham taraftarı Paul Mitchell, 1 ayı aşkın sürededir bulunduğu hapis hayatında tahliye edildi.

St. Andrews Stadyumu'nda oynanan karşılaşma sırasında yaptığı saldırı sonrasında tutuklanan Paul Mitchell, hakkında yöneltilen saldırı ve sahaya tecavüz suçlamalarını kabul etti ve Birmingham Sulh Ceza Mahkemesi'nce hapis cezasına mahkum edildi.

4 haftalık cezasını tamamlayan Mitchell, hapisten çıktıktan sonra yaptığı ilk açıklamada; "Dışarı çıktığım için mutluyum ama hayatımın en güzel 1 ayını geçirdim. Ailemden uzak kalmak elbetteki de zordu fakat her şey çok güzeldi." dedi.

Yaptığı hareketten dolayı pişman olup, olmadığı sorusuna da Mitchell: "Bunu düşünmek için hazır değilim ve hiçbir şey için özür dilemiyorum." dedi.

NE OLMUŞTU?

İngiltere Championship'te Birmingham derbisinde Birmingham ile Aston Villa karşı karşıya gelmişti. Gergin başlayan maçın henüz 10. dakikasında Birmingham taraftarı Paul Mitchell, sahaya girmiş ve koşarak Aston Villa'nın futbolcusu Jack Grealish'e arkadan yumruk atmıştı.

Jack Grealish, yumruğun etkisiyle yere düşerken saha bir anda karışmış, Güvenlik görevlileri Jack Grealish'e yumruk atan Paul Mitchell yakalamış ve ardından tutuklanarak gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 3
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tabi olacak lan. 2 kişilik tvli odalar,spor salonu, kütüphane, cami/kilise, 3 öğün 4 çeşit yemek, limitli internet, her türlü sosyal hak(oyunlar,maçlar,kurslar) tabiki en iyi süper geçer. Nerden mi biliyorum. İngiltere'de 1 ay cezaevinde kaldım :)
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alem adamsın ya :)
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Kralsın
    Cevapla