Fransızlar duyurdu! İki Avrupa devi birden...

Roma formasını giyen Cengiz Ünder Avrupa devlerini peşinde koşturmaya devam ederken bir iddia da Fransa basınından geldi. Milli futbolcu için Lyon ve Marsilya transfer yarışına girmiş durumda.

Fransızlar duyurdu! İki Avrupa devi birden...
Fransızlar duyurdu! İki Avrupa devi birden...
GİRİŞ 20.04.2019 12:41 GÜNCELLEME 20.04.2019 12:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekiplerinden Roma’da forma giyen 21 yaşındaki milli futbolcu Cengiz Ünder’e bu sezonun başından beri Avrupa’dan birçok takımın yakın ilgisi olduğu biliniyor. Roma’yla sözleşmesi henüz devam eden Cengiz Ünder’in bu Avrupa takımlarından hangisine transfer olacağı veya Roma’da kalıp kalmayacağı merak konusu.

2017 yılında Medipol Başakşehir’den Roma’ya transfer olan Cengiz Ünder, Roma’da gösterdiği performanslarla sezon boyunca takdir topladı.

Daha önce Arsenal, Chelsea, Bayern Münih, Barcelona ve Atletico Madrid gibi takımların yoğun ilgisi olduğu bilinen Cengiz Ünder için şimdi de Fransız basını başka bir iddia ortaya attı.

Fransız basınının haberine göre Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ve Lyon’un Cengiz Ünder’i transfer etmek istediği belirtildi.

İtalyan ekibinin Cengiz Ünder’i ne kadar satmak istemese de eğer takımdan ayrılacak olursa en az 20 milyon € civarında bir para istediği de biliniyor.

Bu sezon Ocak ayında sakatlandıktan sonra dönse de henüz ilk 11’deki yerini geri alamayan Cengiz Ünder Roma formasıyla çıktığı 21 lig maçında 3 gol ve 5 asist kaydetti. (Ajansspor)

YORUMLAR 4
  • Akıncı Imam 4 yıl önce Şikayet Et
    Romayi bırakıp fransaya gidecek. Kafayı yemiş bunlar...
    Cevapla
  • Cenk 4 yıl önce Şikayet Et
    Önceleri 50 milyona Bayern e arsenal e gidiyordu. Sakatlandı şimdi 20 milyona lyona gidiyor. Fransızlar da iyi sallamış. 15 milyona aldığı 21 yaşındaki oyuncuyu kimse 20 ye 30 a vermez
    Cevapla
  • Abou 4 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz'in transfermarkt değeri zaten 35 miyon Euro.Bu değerin altına gitmez sakatlık olmadığı sürece
    Cevapla
  • Sadık 4 yıl önce Şikayet Et
    Sakın marsilyaya gelme kariyerin biter zaten zor durumda marsilya
    Cevapla