Everton'dan Cenk Tosun için flaş karar!

Everton, menajer Marco Silva'nın forma şansı vermediği Cenk Tosun'u sezon sonu için satış listesine koydu.

Everton'dan Cenk Tosun için flaş karar!
Everton'dan Cenk Tosun için flaş karar!
GİRİŞ 26.04.2019 16:12 GÜNCELLEME 26.04.2019 18:36
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'un 22.5 milyon euro bonservis bedeli ile Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı Cenk Tosun vedaha hazırlanıyor. Everton'da Marco Silva yönetiminde özellikle sezonun ikinci bölümünde forma şansı bulamayan ve takımdaki en son tercih haline dönüşen Cenk Tosun, önümüzdeki sezon için satış listesine koyuldu. 

Performansını ile hayal kırıklığı yaratan milli futbolcumuzu satış listesine koyan Everton, Cenk'tan gelecek olan bonservis bedeli ile transferin de önünü açacak. Öncelikli olarak Cenk'i başka bir takıma satmak isteyen Everton, milli futbolcu için şu ana kadar "bonservisi ile satın alma" üzerine bir teklif almadı. 

Bonservisi ile satın alma işleminin gerçekleşmemesi durumunda Cenk Tosun için diğer opsiyonları devreye sokacak olan Everton, milli futbolcunun transfer süreci için son ana kadar bekleme kararı aldı. Kariyerine İngiltere'de devam etmek isteyen ancak düzenli forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen Cenk Tosun, şu ana kadar İngiltere 2.Ligi'nden kendisine ulaşan teklifleri reddetti ve Premier Lig macerasına devam etmek istediğini iletti.

Everton ve Cenk Tosun arasındaki süreci yakından takip eden Beşiktaş da milli futbolcu için adeta pusuda bekliyor. Everton'un Cenk için "kiralama" opsiyonunu devreye sokması durumunda devreye girmeyi planlayan Beşiktaş, milli futbolcunun transferi için şimdiden nabız yoklamaya başladı.

 

 

YORUMLAR 13
  • ERDAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş da kalsaydı daha iyi olurdu. Ha birde Cengize ne tavsiye ettiğini okuduğumda çok üzülmüştüm. Bakınız.
    Cevapla
  • Yasin nl 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben anlamiyom besiktasdan evortana neden gidersin hakan sukurun torinoya tuncay sanlinin siradan bi ingiliz takimina gidersen sonunda onlar gibi basarisiz olur gidecegin takim ilk 4 de oynamiyosa gitmiyeceksin
    Cevapla
  • Kuzgun 4 yıl önce Şikayet Et
    Tosunpasa bizim Milli gururumuzdur oynasada oynamasada gönlümüzde taht kurmus ahlakli efendidir...
    Cevapla
  • ERDAL 4 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz Romaya gittiginde "burada Türk gibi davranma"tarzında anlayamadığım bir şey demişti. Gez eğlen onlar gibi ol demişti. Niye acaba?
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en iyisi everton gibi düşük seviye bir kulüpte bile kendine yer bulamıyor. Beceriksiz. Anca Türkiye de oynarsın sen Avrupa ne haddine.
    Cevapla
  • Memoral 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış takıma gittin cenk çine gidip parayı vuracaktın yas ilerleyince tekrar beşiktaşa gelip bu işi bitirirdin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle