Maradona'dan ilginç Manchester United çıkışı

Arjantinli efsane futbolculardan Diego Armando Maradona, Premier Lig ekibi Manchester United'ı çalıştırabileceğini ve kupalar kazanabileceğini söyledi.

Maradona'dan ilginç Manchester United çıkışı
Maradona'dan ilginç Manchester United çıkışı
GİRİŞ 05.06.2019 17:54 GÜNCELLEME 05.06.2019 18:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arjantinli efsane isim Diego Armanda Maradona, Ole Gunnar Solskjaer'in çalıştırdığı Manchester United hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"MANCHESTER UNITED'A HAZIRIM"

Manchester United'ı çalıştırmaya hazır olduğunu dile getiren Maradona, "Manchester United bir teknik adama ihtiyaç duyarsa, bu görevi almaya hazırım. Dünya çapında forma sattıklarını biliyorum ancak kupa kazanmaları da gerekiyor. Bunu onlar için yapabilirim" dedi.

PAUL POGBA YORUMU

Paul Pogba'yı eleştiren Maradona, "Ander Herrera'yı çok beğeniyordum ama takımdan ayrıldı. Paul Pogba mı? Yeterince çalışmıyor" şeklinde konuştu.

"ŞU AN MANCHESTER CITY..."

Maradona sözlerini "Manchester United, İngiltere'de en sevdiğim takımdı. Alex Ferguson ile harika bir takıma sahiptiler. Ancak şu an Manchester City demeliyim. Böyle fikir değiştirmemek gerek ama bunun neden Agüero." tamamladı.

 

 

YORUMLAR 2
  • Tosun 4 yıl önce Şikayet Et
    Bari oraya burnunu sokma, şakası yok bu işin.
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bas git.. Yıldızlar topluluğu arjantini 2010 dünya kupasında rezil kepaze ettin be. Mümkünse oynadığın futbolla kal..
    Cevapla